0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

K. T.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Konu güverte tahtası..ortalarda gelcoat ta dönüşmüş..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Umarım konuya yeni bakan birisi,tahtaları temizlemek için aseton yada pasta cila kullanmaz..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. B. A.

KONU KARABATAK...

Yeni konu açmayayım, buradan ilerleyeyim dedim...

Bu yıl Küçükkuyu'ya Karabataklar dadanmış. Teknenin bumbasına dizilip veryansın ediyorlar, tekne, bimini vs. leş.

Karabatak pisliği acayip. Çimento gibi, gri... Arada daha iğrençleri de var, onların ne olduğunu bilmiyorum.

Üç kez yıkadım, ama leke kalıyor. Hem fiber üzerinde, hem tentede, hem de havuzluk tiklerinde (evet, oraya kadar beceriyorlar)

Ne yapayım, ne önerirsiniz? Yıka yıka bir yere kadar...

*

F. Ö.

Mahir korsanım selamlar.

Bimini için söylemiyorum ancak fiber için ilk sefer için cif eğer çıkmazsa iduna ile deneyebilirsiniz. Lekenin üzerine bir miktar döküp diş fırçası ile değişik yönlerden fırçalayarak lekeyi çıkartabilirsiniz diye düşünüyorum.

*

M. B. A.

İduna deneyeyim Feyiz korsanım... Fiber için aklıma gelmemişti...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

İduna, fiberi bilmiyorum ama metale uygulandıktan sonra bol su ile durulama gerektiriyor bu arada...
*

H. T.

iduna nın hangi ürününü kullanmak lazım acaba?

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

M. B. A.

Pas için şunu kullanıyoruz ama?

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap