0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi akşamlar değerli Korsanlar,Benim kayığın üstünde pas lekesine benzer lekeler var. Dalmaçyalı köpek gibi olacak yakında. Tekne üzerinde paslı herhangi bir şey de yok, gerçekten pas mı bilemiyorum. Renginden yola çıkarak söyledim. West Marine'in Oksalik Asit ürününü aradım internette ama göremedim. Yakında karaya çekeceğim, bu güverte temizlik işi için hangi ürünü tavsiye edersiniz? Leke çıkarıcı mı olmalı yoksa güverte temizleyicisi olarak satılan ürünler iş görür mü?Teşekkürler,
Teşekkürler cevaplarınız için. O zaman ben Cif, Kola ve fosforik asit alayım da sırayla girişeyim güverteye Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kıvanç Korsanım, tipik oto pasta cilası mı?Serdar Korsanım, her yer boya valla. Aseton da aklımda bulunsun. Teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKıvanç Korsanım, tipik oto pasta cilası mı?Serdar Korsanım, her yer boya valla. Aseton da aklımda bulunsun. Teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapGelcoat yuzeye cila yapacaksaniz 3M yada muadili kaliteli bir malzeme kullanin yoksa sararma yapiyor. Eger uygulama yuzeyi boya ise oto cilasi kullanabilirsiniz.
Saat camı gibi ince işlerde çok ince zımpara kullanıp yüzey düzeltilikten sonra sigara külü ile ovarsanız saat camı yeni gibi olur. Hatta ince çizklerde doğruan sigara külü kulanabilirsiniz. Sadece kül olacak, sigarayı tablada bırakın ve yandıkça düşen külü kullanın.