0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

n. k.

Merhaba arkadaşlar. Güverte tahtaları ve baş omuzluklardaki  kaymaz  boyaların üzerinde kıştan kalma sertleşmiş martı ve karabatak dışkıları var. Kışın ara ara temizlesem de yılıp havalar ısınınca temizlemek üzere ertelediğim işler başıma dert oldu.
Kova kova su döktüm, banamısın demedi. Arap sabunu ve bulaşık süngeririnin keçe kısmını denedim çare etmedi. Başına böyle bir problem gelmiş olan çözümü paylaşırsa sevinirim.
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2015, 23:40:25 Gönderen: Nuri Kongur »
*

H. D.

"YAĞ ÇÖZ" türü alkali esaslı bir temizleme malzemesi kullanırsan organik olan kuş pislikleri yumuşar ve yok olurlar.

*

n. k.

Hüseyin kaptanım , bir marka var aklınızda? Ürün hakkında hiç fikrin yok.

*

H. D.

Kipa,migros,bim,şok gibi dükkanlarda Yağ çöz diye kesinlikle vardır.
Şimdi bir şişe buldum:AJAX fabuloso
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2015, 23:55:20 Gönderen: Hüseyin Durmaz »
*

n. k.

Hımm, tamam deneyip neticeyi buraya yazacağım. Teşekkürler.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

H. E.

İyice ıslatıp, üzerlerini ıslak bez ile örtüp beklemek işe yaramazsa, biraz zeytinyağı döküp, zeytinyağına bandırılmış kağıt mendil ile örtüp beklemek de iş görebilir.
*

Ş. K.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İyice ıslatıp, üzerlerini ıslak bez ile örtüp beklemek işe yaramazsa, biraz zeytinyağı döküp, zeytinyağına bandırılmış kağıt mendil ile örtüp beklemek de iş görebilir.
Ben bu hocamı boşuna takip etmiyormuşum Daha neler vardır dağarcığında  hepimize bilem yeter.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. K.

Benim de benzer bir derdim vardı...
Son birkaç yıldır aradığımı internette buldum sonunda...
Plastik karga...
İki tane aldım, birini gurcataya yarıya kadar çektim, diğerini de arka vardavelaya bağladım. Şimdilik iyi çalışıyorlar galiba... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İlk fırsatta da gözlerni oje ile kırmızıya boyayacağım... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

n. k.

Ali kaptan nereden aldınız,  fotoğrafları var mı? Bende baykuş için aynı etkiyi yapıyor diye okumuştum. Ama bulamadım.
*

A. K.

Ben de yıllarca baykuş arıyordum...
Fotoğraf çekmedim koyduktan sonra. Çeker çekmez koyarım buraya...
Google'da "plastik karga" diye aratınca yerli bir yat malzemesi sitesinde çıktı.

Tekrar buldum:
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Çin malı, fiyatı biraz gereksiz fazla gibi, ama ihtiyacım vardı, aldım...

*

H. K.

Ali abi sizin karga bir fotoğrafta dikkatimi cekti.Sanki direk govdesindeydi diye hatirliyorum.
*

A. K.

İskele gurcatada bayrak ipiyle yarıya kadar çektim. Marinada bağlıyken bumbanın altına asmıştım birini...

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

n. k.

Teşekkürler.
*

G. D.

Ali Korsan

Kargalar işe yaradı mı?
*

A. K.

Benim koyda problem kırlangıçlar...
Şu ana kadar (dört haftadır), geçen seneye göre %90 azalmış durumda saldırılar... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap