0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBir önceki iletimde verdiğim linkte görüleceği gibi hiç yağa filan gerek olmadan doğrudan epoksi ile sintineye yapıştırdım, denedim, gayet güzel çalışıyor. Bütün espiri şu imiş; transducer ile deniz arasında hava boşluğu olmayacakmış. Teknenin gövde kalınlığı sinyal gücünü bir miktar etkiler(miş) ancak bunun yüzde kaç olduğunu bilmiyorum, en kısa zamanda deneyeceğim...Benim aldığım cihazda teknenin draftını bir parametre olarak tanımlama imkanı yok. Bazı cihazlarda var. Böylece salmanın altından itibaren olan derinliği görmek mümkün. Ama draftı kabaca gerçek değer+10 cm gibi kabul edip pekala kullanılır sorunsuz olarak.Çelik yelkenlide olurmu peki
Bir önceki iletimde verdiğim linkte görüleceği gibi hiç yağa filan gerek olmadan doğrudan epoksi ile sintineye yapıştırdım, denedim, gayet güzel çalışıyor. Bütün espiri şu imiş; transducer ile deniz arasında hava boşluğu olmayacakmış. Teknenin gövde kalınlığı sinyal gücünü bir miktar etkiler(miş) ancak bunun yüzde kaç olduğunu bilmiyorum, en kısa zamanda deneyeceğim...Benim aldığım cihazda teknenin draftını bir parametre olarak tanımlama imkanı yok. Bazı cihazlarda var. Böylece salmanın altından itibaren olan derinliği görmek mümkün. Ama draftı kabaca gerçek değer+10 cm gibi kabul edip pekala kullanılır sorunsuz olarak.
Amaç balık bulmaksa fikir veremem. Sadece dip yapısını ve derinlikleri görmekse amacınız (ki benim öyle) en basit cihaz bile iş görür...
Bende Garmin striker plus 4 gps li balik bulucu aldim. Cok teferruatli bir cihaz . Hiz, mevkii, denize adam düştü işaretlemesi hepsi bulunuyor. Bende aynayi tekne içine yaptım. Ama omer korsanımın yaptığı gibi beceremedim. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bu sekilde yaptim
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBende Garmin striker plus 4 gps li balik bulucu aldim. Cok teferruatli bir cihaz . Hiz, mevkii, denize adam düştü işaretlemesi hepsi bulunuyor. Bende aynayi tekne içine yaptım. Ama omer korsanımın yaptığı gibi beceremedim. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bu sekilde yaptimHakan korsanırm pimaş içince yapıştırdınız sanırım... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBirde Garmin striker plus 4 gps ile Garmin Striker Plus 5 CV arasında 1000 tl ye yakın rakam farkı var Garmin striker plus 4 gps ı tavsiye edermisiniz... sonuçta isteklerimizi o da karşılayacak gibi daha fazla para vermenin anlamı yok... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBende Garmin striker plus 4 gps li balik bulucu aldim. Cok teferruatli bir cihaz . Hiz, mevkii, denize adam düştü işaretlemesi hepsi bulunuyor. Bende aynayi tekne içine yaptım. Ama omer korsanımın yaptığı gibi beceremedim. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bu sekilde yaptimHakan korsanırm pimaş içince yapıştırdınız sanırım... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBirde Garmin striker plus 4 gps ile Garmin Striker Plus 5 CV arasında 1000 tl ye yakın rakam farkı var Garmin striker plus 4 gps ı tavsiye edermisiniz... sonuçta isteklerimizi o da karşılayacak gibi daha fazla para vermenin anlamı yok... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapGürkan garmin 4 cv plus Maiden da vardi. Decathlondan 700 tl ye almıştım. 5 cv den tek farki ekran buyuklugu ve 5 cv nin kendi harita cizme özelliği(Nasil bir özellik kullanisli mi faydali mi bilmiyorum). 4 cv plus, derinlik, aku voltaji, su sicakligi ve gps hızını tek ekranda gosteriyor. Balik bulucu dip yapisini yeterli bir şekilde gosteriyor. Oltanin kursununu bile görecek kadar detay veriyor. Fiyatina oranla basarili bir cihaz diyebilirim.
Ben de epoksi ile şöyle yapıştırmıştım.Ki ilk denemede sintinenin bu bölümüne su doldurup (diğer kısımlara gidiş deliklerini tıkayıp) transducer'i içine bırakmıştım, o haliyle bile mükemmel çalışıyordu. Teknenin sintinesinde su olmasın diye en düz yere epoksi ile yapıştırdım geçtim. Tekne 2000 model Dufour 30 Classic. 100m derinliğe kadar sorunsuz gösteriyor. (Tekne dışına çıkmış olan eskisi de aynı derinliğe kadar çalışıyordu, kayıp yok..)Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap