0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu emme yapan yerler acaba kaç litreye kadar alıyorlar? Bir sınır var mı? Bilen var mı? Mesela 500 litreyi çekebiliyorlar mı? Ayrıca hangi mesafeden yada derinlikten çekiyorlar? Aynı zamanda basma yapan teknelerin atıklarını da alabiliyorlar mı? Cuneyt Korsanim,Emme yapan yerde 20T verdimdi. Sanirsam karada olduklari ve sehir kanalizasyonuna direk aktardiklari icin sorun yok gibi. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapEmme yaparlarken ayni anda ben de basma yaptigimdan; hic bu kadar rahat atik almamistik falan diyorlardi... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu emme yapan yerler acaba kaç litreye kadar alıyorlar? Bir sınır var mı? Bilen var mı? Mesela 500 litreyi çekebiliyorlar mı? Ayrıca hangi mesafeden yada derinlikten çekiyorlar? Aynı zamanda basma yapan teknelerin atıklarını da alabiliyorlar mı?
zafer türkmen korsan turmepa ya tel ettim ( verdiğin tel e ) sorunları varmış alamıyolarmış mış mış
ben daha istanbuldayım.numarayı kontrol için aradım sadece.clup marinanın önünde de var alım istasyonu.sadece mavi karta işleyememişlerdi geçen sene.makbuzları da yokdu..
Muhterem korsanlar Bu zırvalıklarla uğraşacağınıza Mavi kartı kaldırtmaya çalışalım,yoksam bize daha çok maseratör vede boru aldırırlar
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMuhterem korsanlar Bu zırvalıklarla uğraşacağınıza Mavi kartı kaldırtmaya çalışalım,yoksam bize daha çok maseratör vede boru aldırırlarAramızda o kadar çok meraklıları var ki kolay kolay kalkmaz . Yabancı mülk satışı serbest ,yabancılara mavi kart yok serbest yabancılara bayrakla vergi yok yabancılara stopaj yok .Acaba ülkemiz işgalemi uğradı
Zafer'im soru şu8ydu: Sen mi basıyosun onlar mı emiyorlar ?
Aramızda o kadar çok meraklıları var ki kolay kolay kalkmaz . Yabancı mülk satışı serbest ,yabancılara mavi kart yok serbest yabancılara bayrakla vergi yok yabancılara stopaj yok .Acaba ülkemiz işgalemi uğradı
..........Bu düzen olmadı..Başka bir düzen kurulur elbet....