0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

T. G.

Maltepedeki Batık Gemi
« : Ocak 31, 2011, 20:13:38 »
25 kasım 2010 tarihinde lodos fırtınası nedeniyle batan Ali Rıza Deniz gemisi 15 günlük çalışma sonrası çıkartılmış ve gemi sahibine teslim edilmiştir . Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kurtarılma operasyon kapsamında
yaklaşık 20 metre yırtık sualtı kaynak ile onarılmış gemiye su girebileck tüm delikler çeşitli yöntemlerle  kapatılmıştır  Daha sonra toplam 1000 ton/saat kapasiteli  pompalar ile gemini ambarlarındaki su boşaltılmış aynı zamanda yüksek debili kompresörler vasıtası ile gemiye hava pompalamıştır .
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

kurtarılma operasyonundan görüntüler

Tüm korsanların tekneleri için maddi menfaat temin etmeksisiz yanınızda olduğumu bildirirm .
saygılarımı sunarım
GEZGİN KORSAN ÜYESİ TÜMAY GÖREN
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2011, 20:27:18 Gönderen: Tümay Gören »
*

G. D.

Ynt: Maltepedeki Batık Gemi
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2011, 20:18:11 »
tebrikler:)

bu kurtarmalarin bir belgesel tadinda cekilmesi ne iyi olur du!!!!

*

T. G.

« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2011, 20:35:36 »
Birde resim eklemeyi becersem
Kış günü baya zor oldu hep video çekicem diyorum sonra acaleyle gargaray geliyor

*

U. U.

« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2011, 20:51:12 »
Tümay korsanım sizi ve şahsınızda tüm emeği geçen ekip arkadaşlarınızı kutluyorum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .
*

T. T. A.

« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2011, 21:41:20 »
Tebrikler Tümay Korsan.
Staja yanınıza mı gelsem acaba?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. Ö.

« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2011, 21:59:39 »
İstanbul'u böyle bir kirlilikten kurtardığınız için teşekkürler.
*

K. E.

« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2011, 22:07:51 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

T. G.

« Yanıtla #7 : Ocak 31, 2011, 22:34:48 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Tebrikler Tümay Korsan.
Staja yanınıza mı gelsem acaba?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Tabiki bekleriz.
Gezgin korsan üyelerine ücretsiz dalış kursu açmayı düşünüyorum . Acaba talep olurmu
*

T. A.

« Yanıtla #8 : Ocak 31, 2011, 22:36:22 »
tebriklerrrrrr Tümay korsanım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

T. G.

« Yanıtla #9 : Ocak 31, 2011, 22:45:59 »
Kurtarma operasyonu NO CURE/NO PAY ( Kurtarma yoksa ödeme yok ve avans alınmaksızın ) şeklinde antlaşma ile yapılmıştır .
 Ama Armatör kurtarma opersyonu sonrası hiç bir ödeme yapmamıştır .
Gemi ilgli kanun gereği tarafımızca Hapis , rehin ve icra işlemleri yapılmıştır .
Yani anlayacağınız  bu hafta sonu gemiye
GEZGİN KORSAN BAYRAĞI ÇEKİYORUM GEMİ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN .
EN BÜYÜK GEZGİN KORSAN GEMİSİ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUNNNNN......
*

T. T. A.

« Yanıtla #10 : Ocak 31, 2011, 22:50:00 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Tabiki bekleriz.
Gezgin korsan üyelerine ücretsiz dalış kursu açmayı düşünüyorum . Acaba talep olurmu

Ben hal-i hazırda dalgıçım ama sanayi dalgıçlığı için kontenjan engeline takıldık, 1 sene bekleyeceğiz:)
Mevzuatı bilemiyorum ama divemaster veya 3* ile sizin işlerde bulunamıyoruz sanırım.
Şayet bulunabiliyorsak gözlemek için bile gelirim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Korsanlardan da talep olur kanaatindeyim. Nihayetinde temel aletli dalış bilgisi, yelkencilere elzem olmamakla birlikte, faydası vardır.
*

T. G.

« Yanıtla #11 : Ocak 31, 2011, 22:58:11 »
Elindeki belge ile staj dalgıç belgesi ile çalışmalara katılabilirsin . Ancak liman Başkanlığından izin gerekiyor.
Ancak gözlemlemek bir izne ihtiyacın yok  bekleriz bundan sonra Gürcistan/Poti limanındaki 3adet batık çıkarma işi var .
*

A. Y.

« Yanıtla #12 : Ocak 31, 2011, 23:04:28 »
Tümay korsan,
elinize sağlık,
Konuyu ben tam olarak anlayamadım.
Gemi su anda icra yolu ile size mi kaldı.
*

T. T. A.

« Yanıtla #13 : Ocak 31, 2011, 23:12:29 »
Oooo, o kadar uzun boylu başlamayayım ben Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İstanbul dolaylarında bir iş olursa katılmaktan büyük keyif duyarım.
*

T. G.

« Yanıtla #14 : Ocak 31, 2011, 23:15:11 »
Gemi hali hazırda  TTK kurtarma yardım  ile ilgi kanun maddesine göre Hapis ve rehin hakkımızı uyguluyoruz . Aynı zamanda ihtiyati haciz uyguladık . Daha satış işlemine başlamadık . Hele bir gezgin korsan etkinliklemizi yapalım