0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim gözümde zıpkıncı adam budur.. : )Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBenim gözümde zıpkıncı adam budur.. : )Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapPaletsiz, ağırlıksız, hem de 30m ; süper bir olay.Ama balık uymadı, ben büyuk bir sey bekliyordum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yalın korsanım bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum. 3 yıldız dalıcıyım ve zıpkınla da avlanıyorum. Ama ikisini birbirine karıştırmadım hiç ve karıştıranların yakalanması için ihbar etmişliğim vardır. Teknik olarak bir düzeltme ihtiyacı hissettim. Derinlik sarhoşluğu apnea (nefes tutularak) yapılan dalışlarda yaşanmaz. Tüplü dalışlarda yüksek basınçlı hava teneffüs ettiğimizden ve sıkıştırılmış havanın içindeki %78 lik azotun da yüksek miktarda kana yayılmasından kaynaklanır. Alkol gibidir, insandan insana etkisi değişebilir. Ama apnea dalışta kana atm basıncındaki azot karıştığından derinlik sarhoşluğu yapmaz.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYalın korsanım bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum. 3 yıldız dalıcıyım ve zıpkınla da avlanıyorum. Ama ikisini birbirine karıştırmadım hiç ve karıştıranların yakalanması için ihbar etmişliğim vardır. Teknik olarak bir düzeltme ihtiyacı hissettim. Derinlik sarhoşluğu apnea (nefes tutularak) yapılan dalışlarda yaşanmaz. Tüplü dalışlarda yüksek basınçlı hava teneffüs ettiğimizden ve sıkıştırılmış havanın içindeki %78 lik azotun da yüksek miktarda kana yayılmasından kaynaklanır. Alkol gibidir, insandan insana etkisi değişebilir. Ama apnea dalışta kana atm basıncındaki azot karıştığından derinlik sarhoşluğu yapmaz. Teorik olarak yanlış pratik olarak doğru
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYalın korsanım bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum. 3 yıldız dalıcıyım ve zıpkınla da avlanıyorum. Ama ikisini birbirine karıştırmadım hiç ve karıştıranların yakalanması için ihbar etmişliğim vardır. Teknik olarak bir düzeltme ihtiyacı hissettim. Derinlik sarhoşluğu apnea (nefes tutularak) yapılan dalışlarda yaşanmaz. Tüplü dalışlarda yüksek basınçlı hava teneffüs ettiğimizden ve sıkıştırılmış havanın içindeki %78 lik azotun da yüksek miktarda kana yayılmasından kaynaklanır. Alkol gibidir, insandan insana etkisi değişebilir. Ama apnea dalışta kana atm basıncındaki azot karıştığından derinlik sarhoşluğu yapmaz. Teorik olarak yanlış pratik olarak doğruYazıda "Teorik yanlışlık" nerede?