0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

K. Ö.

Drone yardımı ile balık avlamak
« : Mayıs 04, 2016, 17:55:39 »
Sınırlar hayal gücünüz,

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. A.

Ynt: Drone yardımı ile balık avlamak
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2016, 18:03:33 »
Kaan korsanım iyiymiş. BALIK neslini kurutmak için bu uygulamada diğer metotların yanında tedavüle girmiş oluyor.

*

A. K.

« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2016, 22:53:43 »
Balık oltaya vurunca  misina drone dan kurtuluyor mu? O kısmını anlayamadım.

*

K. Ö.

« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2016, 23:10:17 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Balık oltaya vurunca  misina drone dan kurtuluyor mu? O kısmını anlayamadım.

Benim anladığım, kamıştan yeme kadar normal bir düzenek var, arada ikinci bir misina, ortalarda bir fırdöndü gözünden geçirilip drone bağlantılanmış, yukarıdan taşınıyor. Balık görüldüğünde kamıştan kaloma koyuverilince fırdöndüden yemin ağırlığı ile suya akıyor. Balık yakalanınca da eş zamanlı olarak sahile alınıyor.
Gibi hayal ettim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ne kadar doğru bilemem tabi.
*

A. K.

« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2016, 23:24:44 »
Ben de benzeri şeyler düşünmüştüm ama tam da anlayamadım. Sanki güç altında drone dan ayrılıyor diye düşündüm. Yine de ikinci avda yedek bir misina sallanıyordu sanki.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

Y. C.

« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2016, 12:52:47 »
Drona bağlı misina ucunda kasa yapılıp, oltanın bedeni içinden geçmiş olabilir mi acaba? gene de güzel bir eğlence.
*

F. T.

« Yanıtla #6 : Mayıs 05, 2016, 13:04:14 »
Özel bir düzenek kurulmamış gibi gözüküyor. Drone un ayağına öylesine asılan misina istenilen bölgeye gelince ( tabi misina boşta fark ettiyseniz o arada, kaloma verme açık yani),drone un sol yada sağ ayağına asılı olan misinaya doğru sortie ile düşürülüyor. Aksi halde bir kuvvet olsa drone suya gömülebilir(Çok hafif bir alettir). Bu işin sıkıntısı rüzgar olurda misina drone a dolanırsa gitti canım drone. Bence risk.
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2016, 13:04:47 Gönderen: Fatih Tanış »

*

B. S.

« Yanıtla #7 : Mayıs 06, 2016, 15:19:53 »
oltaya balık takıldığında misinanın gerilmesi ile drone'un dengesi nasıl bozulmuyor hala anlayabilmiş değilim....