0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

U. U.

Ynt: Böyle bir mera bilen varmı
« Yanıtla #15 : Nisan 29, 2011, 18:16:08 »
İnsanlığın ilk zamanlarında sadece kendi tüketebildiğimiz, ihtiyacımız kadar avlandığımız zamanlarda diyeceğim ama o zamanlarda bile aşırı avlanmanın olduğunu tahmin ediyorum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .
İnsanlar düşünebilen heyvanlar oldukları için daima fazla avlanmışlardır herhal  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .
Bu muhabbet çok uzun yazarak olmaz, likit eşliğinde muhabbet konusudur diye düşünüyorum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .
*

H. E.

« Yanıtla #16 : Nisan 29, 2011, 22:04:51 »
Zaten ben de o amaçla göndermiştim. Konunun bu boyutlara çekilebileceğini düşünmedim hiç Utku Korsanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

H. E.

« Yanıtla #17 : Mayıs 24, 2011, 21:56:10 »
 >:(Niçin kimse yazmamış,Değiştirin topiği lütfen! Sn moderasyon Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

H. E.

« Yanıtla #18 : Mayıs 24, 2011, 22:04:24 »
 :'(Ben gidiyorum! Burda herkes feylesof,hem benimki süratli hint okyanusunda korsanlık yaparım
Hoşça kalın!
*

N. Y.

« Yanıtla #19 : Mayıs 24, 2011, 23:45:33 »

Hulki biz seni kınamadık ki, sadece elektrik verenleri kınadık..Sen üstüne alınma lütfen... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

N. Y.

« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2011, 23:47:14 »

Utku abi mümkünse kanlı olsun... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Soru şu ve rahmetli Erbakan bu sorunun yanıtını bir soru ile vermişti ''kanlı mı olacak, kansız mı olacak''  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .
*

N. B.

« Yanıtla #21 : Mayıs 25, 2011, 00:47:06 »
Nedim Korsan senin yeni fotoğrafın da çok kan akıtıcı olmuş bence.

*

m. b.

« Yanıtla #22 : Mayıs 25, 2011, 10:27:02 »
evet nedim abi. çok 'teksaslı' gördüm seni, ama yakışmış.. kıskananların yazdıklarına bakma sen.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2011, 10:27:47 Gönderen: Mustafa Aziz Çınar »
*

N. Y.

« Yanıtla #23 : Mayıs 25, 2011, 10:49:43 »
Kovboy şapkası değil, safari şapkası...Dikkatinizi çekerim..

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Nedim Korsan senin yeni fotoğrafın da çok kan akıtıcı olmuş bence.
*

N. B.

« Yanıtla #24 : Mayıs 25, 2011, 10:52:02 »
Olsun. Duruşun Teksaslı petrol kralları gibi ya o yeter.
*

N. Y.

« Yanıtla #25 : Mayıs 25, 2011, 10:54:28 »
Haklısın biraz zengin göstermiş... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

« Yanıtla #26 : Mayıs 25, 2011, 22:22:05 »
Ben alınmadım,sadece konuyu kızıştırmak için yazdım :)Konu açısını değiştirmek adına Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Gördümkü başarmışım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Şapka yorumu yapmıyorum bile Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Herkese Sevgiler...
*

M. S.

« Yanıtla #27 : Mayıs 25, 2011, 23:17:07 »
Bu hafta boğazda böyle istavrit karaya vurdu resmen allahım bozmasın
*

Ö. T.

« Yanıtla #28 : Şubat 24, 2015, 02:26:30 »
Tesaduf buyle bir konuya rastladim forumda.
Bulgaristanda karadeniz kiyisinda bile en cok yenen baliktir Sazan.
Palamut dilimi yapip misir unuyla kizartirca kalkan tavaya cok yakin bir tadi var.Yaninda likitle cok guzel oluyor. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bizde nicin cok sevilmez ve uremez acaba ?