0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

F. T.

Ynt: Bana balık verme, balık tutmayı öğret..
« Yanıtla #15 : Mart 26, 2015, 15:30:59 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bir de böyle deneyin...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ali Korsanım ;

Bunlar yanılmıyorsam pirana ama, anca akvaryumda beslenir yani. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Selamlar.
*

F. T.

« Yanıtla #16 : Mart 26, 2015, 15:42:54 »
Bu arada bende geçen hafta başımdan geçen bir olayı anlatayım;

Poruklu koyundan aldım koltuklarımı çıktım denize. İstikamet Fethiye körfezinin güney batısı, yaklaşık 1 mil açıldıktan sonra etrafımda onlarca yunus atlayıp zıplıyor her zaman ki ayonlarını yapıyorlar. O arada da telefonda Ömer Kırcal ile konuşuyoruz. Abi dedim şu an önümdeki manzarayı görmeni çok isterdim. Neyse biz sohpete devam ederken sürü iyice yakınıma gelmeye başladı. Bir bakarım bu balıklar yunusa pek benzemiyor. Abi dedim bu balıkların rengi biraz koyu yunus değiller sanırım. Üst yüzgeçleride ince uzun, geniş değil yani. Boyları nasıl dedi Ömer, abi yunus kadar varlar 1,5 kulaç civarı. Ulan onlar yunus değil, orkinos sürüsü girmiş körfeze avlanıyor. Haydaaa şansa bak hemen sevgili Merem in bana kurduğu takımı çıkardım baş kamaradan. En güzel rapalamı bağladım ucuna akşamdan hazırladığım kurşun sisteminide taktım 5 kulaç beden verip. Saldım suya. Tabi ben akıllı başladım kovalamaya sürüyü, yakalıcam ya. Ömer diyorum bunlar bayaga kalabalık ama bize gelen giden yok. Fatih cim balıkçılıkta bir söz vardır 'gördüğün balığı yakalayamazsın'. E napıcaz sen görsel zevkini al boşver bak yoluna. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Tabi ben biraz daha kovaladım bırakırmıyım. Bu arada karadan görülecek kadar atlayıp zıplıyo koca koca abiler. Karada gören ne kadar balıkçı varsa her biri yüzen bir sırtı hazırlayıp düştü sürünün peşine. Yaklaşık bir saat boyunca koy içinde bir aşağı bir yukarı kovaladık ama hiçbirimiz bir şey alamadık. Ama çok güzel bir olaya şahit olduk tabi. Heralde bir daha başıma böyle bir şey gelmez. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Selamlar.

*

A. K.

« Yanıtla #17 : Mart 26, 2015, 15:44:14 »

Bunlar yanılmıyorsam pirana ama, anca akvaryumda beslenir yani. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Evet... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Lezzzetli oldukları söyleniyor ama...

*

N. Ö.

« Yanıtla #18 : Mart 26, 2015, 16:41:59 »
*

N. Ö.

« Yanıtla #19 : Mart 26, 2015, 16:59:00 »
Aaaa ne kolaymış bu yeni resim ekleme yöntemi  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
ilk defa denedim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

M. R.

« Yanıtla #20 : Mart 26, 2015, 18:19:31 »
Bence çok güzel başlıklar olur. Fazla uzatmadan açın bende takip edeyim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. K.

« Yanıtla #21 : Mart 27, 2015, 02:14:14 »

*

A. K.

« Yanıtla #22 : Mart 27, 2015, 15:01:31 »

*

K. Ö.

« Yanıtla #23 : Mart 28, 2015, 12:32:42 »
Bu arada bende geçen hafta başımdan geçen bir olayı anlatayım;

Poruklu koyundan aldım koltuklarımı çıktım denize. İstikamet Fethiye körfezinin güney batısı, yaklaşık 1 mil açıldıktan sonra etrafımda onlarca yunus atlayıp zıplıyor her zaman ki ayonlarını yapıyorlar. O arada da telefonda Ömer Kırcal ile konuşuyoruz. Abi dedim şu an önümdeki manzarayı görmeni çok isterdim. Neyse biz sohpete devam ederken sürü iyice yakınıma gelmeye başladı. Bir bakarım bu balıklar yunusa pek benzemiyor. Abi dedim bu balıkların rengi biraz koyu yunus değiller sanırım. Üst yüzgeçleride ince uzun, geniş değil yani. Boyları nasıl dedi Ömer, abi yunus kadar varlar 1,5 kulaç civarı. Ulan onlar yunus değil, orkinos sürüsü girmiş körfeze avlanıyor. Haydaaa şansa bak hemen sevgili Merem in bana kurduğu takımı çıkardım baş kamaradan. En güzel rapalamı bağladım ucuna akşamdan hazırladığım kurşun sisteminide taktım 5 kulaç beden verip. Saldım suya. Tabi ben akıllı başladım kovalamaya sürüyü, yakalıcam ya. Ömer diyorum bunlar bayaga kalabalık ama bize gelen giden yok. Fatih cim balıkçılıkta bir söz vardır 'gördüğün balığı yakalayamazsın'. E napıcaz sen görsel zevkini al boşver bak yoluna. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Tabi ben biraz daha kovaladım bırakırmıyım. Bu arada karadan görülecek kadar atlayıp zıplıyo koca koca abiler. Karada gören ne kadar balıkçı varsa her biri yüzen bir sırtı hazırlayıp düştü sürünün peşine. Yaklaşık bir saat boyunca koy içinde bir aşağı bir yukarı kovaladık ama hiçbirimiz bir şey alamadık. Ama çok güzel bir olaya şahit olduk tabi. Heralde bir daha başıma böyle bir şey gelmez. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Selamlar.
fatihim hep aynı güzel hikayeler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap foto yok mu  foto  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. T.

« Yanıtla #24 : Mart 30, 2015, 10:25:34 »
29.032015 günlerden Pazar ;

Evde hummalı bir çalışma , yeni alınmış bedenler , görünmez misinalar , pırılı pırıl parlayan sahteler... O balık tutulacak ;
Kuzey Ege'de Hava meteor.gov 'da 2-4 , yeryer sağlak yağışlı veriyor... Teknemize hafta içi 100 litre mazot ikmali yaptım 300 litre suyumuzu aldım herşey son güne işleri bırakmamak adına... Bir soru işareti var ( acaba şanzuman yine kaçırcak mı ) ekip 4 kişi ; Eşim Burcu , Fatih ve Müge... Seyir rotamız yaklaşık 14 mil uzaklıkta ( Dikili-Denizköy)

Sabah erken kalkmadık malum önceki akşamdan Hollanda maçı vardı ve bir pazarımız var zaten amaç akşam suyu avlanmak , öncesinde teknemizde laflamak... Saatler 1 saat ileri alınınca Fatih limanda tekneyi hazırlamış şişmiş beklemekten... Biz kızlarımız Duru ile Ada'yı dedelerine teslim edip saat 10:30 civarı teknemize gelebildik , hava fena kapalı bu tarz havalar beni endişelendirir... Rüzgar SSE ama zayıf , barometre 1004,,, Fatih'in botu aldık tekneyi bir taşlık merada bırakıcaz hatunlar orda mercan'a avlanırken biz bot ile bigfish havalarındayız... Saat 11:00 takriben limandan avara ediyoruz... Likit fena , Fatih doldurmuş dolabı başladık erken erken arpa suyuna Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Teknede ilk yudumdan sonra bir rahatlama gelir bana , eğer ilacı almaz isem gergin , suratım asık böyle çekilmez bişi olurum... 1400 rpm motoru yormadan gidiyoruz ama arkada 3.80 bot tekne'yi tutuyo hız 5.5 mil... Böyle giderse akşama varırız Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ardından 1600 rpm'e çıktım hız 6.5 millerde , rüzgar SSE ama dalga Lodos'tan gibi geliyor ,,, bu hava beni endişelendiriyor... Midilli'den hava tahminlerini aldık ama yine bişi anlamadık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap keyifli bir seyirden sonra ;

Avlaktayız...

Tekne'yi bizim avlanacağımız meraya yakın bir yerlere demizledik , zemin 42 metre zincir 47.5 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap artık ince ince tararlar hem daha iyi mercan sever bu işi ,,, biz bot'a geçtik birkaç sorti ama balık yok... Hava bu arada indirdi ve tekrar tekneye geçtik , o arada Tayfun hoca ( özgür11 ) oltacıları ava çıkarmış aradı ; mercan tutuyorlarmış ama geride kaldı onlar , Eeeee hatun gidelimde gidelim , 2 mil geri döndük ,,, onların çapaladıkları yer 46 metre Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ,,, hoca dedim ben çapa atamam burakaya , kıçtan hata aldık ,,,, hava fenalarda çok yağıyo... Dalga boyu 1 metre rüzgarda kıble lodos'a döndü ,,, yağmur havayı inceden hafifletti , bu arada bizim hatun başladı çiftli çiftli iskatroz çekmeye ,,, ama kısa kesti... 1 saat geçmeden yağmur kesti... Hoacadan baş halatı alıp biraz daha kıyılayıp erişte başına 38 metre'ye çapa attik ,,, Fatih ile yeniden bot ile avlağa...

Saat 15:00-16:00 merada hava kaldı , akıntı var biraz ama sorun değil , tek sıkıntım benim kamıştaki (şimşekli havada kullanmayın çıkartması Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )
sahteler daiwa 110 ve 150 gr... Fatih tam bu havası kanka derken hooooooppppp küüüüüüttttttt Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap sağlam bir vuruş , ben hemen kendi oltamı sardım ,,, ilk başlardı 1-2 mücadele sonra kesti usul usul geliyo ,,, ve final...

Ardından kamçıladık tabii aynı avlakta birkaç sorti daha ,,, bu sefer bana daha fenasından bir darbe ,,, balık kancada... İki bastı ama tasmaladım ,,, başladım çekmeye , bir an yükselmeye başladı hızlıca boşunu alıyorum , taaakkk koydu aşağıya...Sonra bi daha fırladı yukarı ve kancadan kurtardı kendini Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap sanırsam bu bir Sinarit ,,, Aydından 1 saat kadar sonra bir vuruş Fatih'e ama tasmalayamadı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sonrası keyifli bir dönüş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ağız kulaklarda face' ve instegram hesapları havalarda...
*

M. A.

« Yanıtla #25 : Mart 30, 2015, 10:35:45 »
Vayyy elinize sağlık Kıvanç Korsan, balığın renkleri çok güzelmiş, sonu nasıl oldu?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. O.

« Yanıtla #26 : Mart 30, 2015, 10:43:59 »
Nihayet bir Geko dan sahici balık tutma öyküsü..
Tebrikler..
*

S. G.

« Yanıtla #27 : Mart 30, 2015, 10:45:26 »
Kıvanç Korsan

Tebrikler çok güzel av olmuş.
*

n. k.

« Yanıtla #28 : Mart 30, 2015, 10:45:44 »
Tebrikler.  Çok güzel bir balıkmış.

ceptel

*

H. E.

« Yanıtla #29 : Mart 30, 2015, 10:48:44 »
Nihayet bir Geko dan sahici balık tutma öyküsü..
Tebrikler..

Di mi? Fotoğraf falan, hepsi var.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Tebrikler.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap