0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

H. T.

Ynt: Yengeç Kaş rotasında...
« Yanıtla #75 : Ağustos 03, 2014, 13:55:34 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Anarada Bodrum ahşap tekne yarışlarına katılıp sonra Kaş'a gelip bağlanma niyetinde...Kasım'ın ortasına doğru olur tahminim...Kaş şube sorumlusu olarak tavsiyelerini almak isterim, Hakan...Daha dün Çanakkale'deydik!! Ne çabuk gittin??? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
ben limandayım. yer var. kasım'da çok daha sakin ve keyifli olur. itina ile alırım koltuğunuzu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. B.

« Yanıtla #76 : Ağustos 07, 2014, 18:13:04 »
Anarada Bodrum ahşap tekne yarışlarına katılıp sonra Kaş'a gelip bağlanma niyetinde...Kasım'ın ortasına doğru olur tahminim...Kaş şube sorumlusu olarak tavsiyelerini almak isterim, Hakan...Daha dün Çanakkale'deydik!! Ne çabuk gittin??? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
ben limandayım. yer var. kasım'da çok daha sakin ve keyifli olur. itina ile alırım koltuğunuzu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kötü haber: Ekim'de Masal Kumkuyu yoluna düşecek. 2 gün sendeyim. Ortalığı ellialtıya verme molası.

*

H. T.

« Yanıtla #77 : Ağustos 07, 2014, 22:38:23 »
bekleriz efenim. aynı itina ile yerinizi ayarlar, koltuğunuzu alırız Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. Z.

« Yanıtla #78 : Ağustos 08, 2014, 12:41:54 »
Hakan korsanım çok geçmiş olsun. Bol aksiyonlu da olsa hedefe intikal etmiş olmana çok sevindim.
Seferde olduğumdan bir süre formu takip edemedim, dolayısıyla Kaş'a gelişini kaçırdım, karşılayamadım, özür...
Oy kullanmaya Antalya'ya döndüm. İkinci etaba başlamadan bir fırsat yaratabilirsem mutlak uğramayı düşünüyorum yanına.
Selametle.
*

S. G.

« Yanıtla #79 : Ağustos 09, 2014, 11:42:44 »
Hakan Korsanım,

En başından itibaren bütün yazılarınız takip ediyorum,yaşadıklarınız gerçekten insanın sıtkını sıyıracak cinsten.Yalnız son cümlenizle birlikte utlu sona varmanıza çok sevindim cidden geçmiş olsun

Saygılar

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

H. D.

« Yanıtla #80 : Ağustos 23, 2014, 23:42:43 »
Hakan korsanım

Bas üstünde duran güneş enerjili duşunuzun bağlanma şeklini çok beğendim.
*

K. U.

« Yanıtla #81 : Ağustos 24, 2014, 01:09:04 »

................... sadece "ananın!" diyebildiğim ve güverteyi aşıp camlara kadar gelen şerefsiz dalga.
................

Olmadı Hakan Korsan,

Deniz, dalga,rüzgar hep dosttur sevecendir. Tabiidir ki şereflidir ona saygı gösterenilde...
  Varsa kusur..... kopup gelen tüm haşmetiyle üzerimize cullanan dalgalarda değil....
   Onu hoş görü,bilgi,beceri ile karşılayıp arkamıza aldığımızda vay be nekadar büyükmüş diyemediğimizdedir...

*

B. B.

« Yanıtla #82 : Ağustos 24, 2014, 01:13:20 »

................... sadece "ananın!" diyebildiğim ve güverteyi aşıp camlara kadar gelen şerefsiz dalga.
................

Olmadı Hakan Korsan,

Deniz, dalga,rüzgar hep dosttur sevecendir. Tabiidir ki şereflidir ona saygı gösterenilde...
  Varsa kusur..... kopup gelen tüm haşmetiyle üzerimize cullanan dalgalarda değil....
   Onu hoş görü,bilgi,beceri ile karşılayıp arkamıza aldığımızda vay be nekadar büyükmüş diyemediğimizdedir...

................

Olmadı Hakan Korsan,

İyi de Kadir abi, insan korkunca da der nida olarak "şerefsiz"  de "ananı" da! Der mi, valla der!
*

H. T.

« Yanıtla #83 : Ağustos 24, 2014, 02:00:07 »
kadir korsanım,
seyri tüm içeriğiyle yazdım. neyse, o. her fırsatta önünde saygıyla eğilmekten, kendini ona emanet etmekten dem vuran bendeniz bu denli sıyırıyorsam ve bunu da aynen yansıtıyorsam nedeni bundan da alınacak bir ders ya da fayda olacağını düşünmemdir. iki ay boyunca hemen her seyrinde aynı manzarayla karşılaşan, yıllar yılı edinilecek deneyimi zip formatında alan her kim olsa benzer bir tepki gösterir sanıyorum. mesele dalganın boyu değil, iki ay boyunca sürekli tekrarlanan bir sabır testi...
*

E. B.

« Yanıtla #84 : Ağustos 24, 2014, 07:07:44 »
yıllar yılı edinilecek deneyimi zip formatında alan

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Yahu hadi birşeyler yaz.. Özlemişiz senin yazılarını Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. T.

« Yanıtla #85 : Ağustos 24, 2014, 10:56:30 »
3 DENİZ

coming soon...
*

İ. P.

« Yanıtla #86 : Ağustos 25, 2014, 03:47:36 »
Zip formati guzeldi, tecrubeyi kisa surede edindin sevgili korsan yillarini harcamana gerek kalmadi.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Ağustos 25, 2014, 03:48:45 Gönderen: İsmail Pehlivan »