0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. S.

Trilye Seyri
« : Nisan 17, 2018, 14:25:45 »
Sevgili Korsanlar,
Bu hafta sonu 23 Nisan vesilesi ile Tuzla dan yola çıkıp Trilye'ye kadar seyir yapacağız. Gece orda konaklayıp ertesi gün de dönmeyi planlıyoruz.
İlk deneyimimiz olacağı için tecrübeli korsanların güncel görüş, öneri ve uyarılarına ihtiyacımız var.
*

H. E.

Ynt: Trilye Seyri
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2018, 14:29:39 »
Burunun orada hava şartları değişebilir. Dikkatli olun. Giderken de, dönerken de...

Bir de Trilye liman içinde balıkçılardan, yakaladıkları canlı ahtapot yavrularını satın alıp limana atan bir adam var. Dünya iyisi bir insan o. Hürmette kusur etmeyin. Onun gibiler yüzü suyu hürmetine bu dünya ayakta duruyor.

*

M. A.

« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2018, 15:58:46 »
İlk yıllarımda o burnu döndükten sonra karışan dalgalar, ilk uzun seyrim olduğu için tedirgin etmişti. Rüzgarın artması ve aynı zamanda bulutların çoğalmasıyla gri bir hava ve karışık dalgalar; eşime belli etmedim ama, hem onu hem de beni tedirgin etmişti.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ama bir 10 dakika sonrasında alışıyorsunuz. Burnu dönüp de körfezin ortalarına geldiğinde rahatlıyorsunuz zaten...

İyi seyirler...

*

S. E. S.

« Yanıtla #3 : Nisan 17, 2018, 20:56:47 »
Bu haftasonu biz de bu tarz bir seyir yapmak istiyoruz ama cumartesi bi ara yagmurlu gorunuyordu, biraz cesaretimiz kırıldı acıkcası.. Bir ihtimal rotayı Burgaz tarafına veya Cam Limanı' na dondurmeyi dusunduk, bakalım zaman ne gosterecek..
*

C. G.

« Yanıtla #4 : Nisan 17, 2018, 22:01:44 »
Gidin birsey olmaz sadece burunda biraz deniz olur sonrasi kolayina, baglanmak icin ise Trilye Dukasi Orhan abi den yardim alinabiline.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

A. E.

« Yanıtla #5 : Nisan 20, 2018, 14:59:21 »
Biz de iki tekne Bakırköy'den tirilye ye gidiyoruz bu hafta. Sevgili Orhan korsan'la da tanısşırız bizzat diye düşündük hem.

Biraz ahtapot kurtarırız belki biz de. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. K.

« Yanıtla #6 : Nisan 20, 2018, 15:19:14 »

Orhan Korsan’la tanışmayı biz de çok isteriz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. G.

« Yanıtla #7 : Nisan 20, 2018, 20:41:14 »
Orhan korsan Trilye Dukasi dir. Tanisin taniyin cok seveceksiniz, biz cok severiz kendisini giderken fanta goturun en sevdigi icecektir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2018, 20:50:13 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Orhan korsan Trilye Dukasi dir...

Monako Dükası
*

A. Ü.

« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2018, 22:33:55 »
Trilye de bağlanma işleri ile Burak ilgileniyordu 0536 656 35 24

*

A. Ü.

« Yanıtla #10 : Nisan 20, 2018, 22:46:49 »
Bu arada başlığı görünce Cenk korsanla gaza geldik bizde Trilyeye geliyoruz.
*

C. G.

« Yanıtla #11 : Nisan 20, 2018, 22:48:32 »
Geliciyiz.
*

A. S.

« Yanıtla #12 : Nisan 21, 2018, 00:48:16 »
Ben de basligi actim ama ne yazik ki kuvvetli bir bahar gribi yuzunden gidemiyoruz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap( en azindan sizlere vesile olduysa ne mutlu.
*

A. Ü.

« Yanıtla #13 : Nisan 21, 2018, 00:51:54 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ben de basligi actim ama ne yazik ki kuvvetli bir bahar gribi yuzunden gidemiyoruz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap( en azindan sizlere vesile olduysa ne mutlu.
Geçmiş olsun,en azından cenk ağbi ile bana yaradı bu başlık  teşekkürler rota trilye Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Üçüncü kişi olarak Oktay Eryılmaz korsanımız da gelecek yarın netleşecek gelip gelmeyeceği Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap