Zafer abinin bu notlarını şimdiye kadar keyifli ve anı notları okur gibi okuyordum. Ne zaman ki uzun bir seyir yapmaya karar verdim bu notlar hızır gibi yetişti resmen. Marmara, Kuzey Ege ve Güney Ege için bulunmaz bilgiler niteliğinde.
Bütün rota planlarını Zafer abinin notlardan çıkardım. Buralarda gezecek kim varsa hararetle tavsiye ediyorum.
Tekrar Teşekkürler Zafer abi..
Ersin övgülerin için teşekkürler.
Bir program yazdırmaya başlattım yapabilirlerse az gezmiş ama artık yeter açılalım ufaktan denizlere
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol veya Giriş Yap diyecekler için büyük kolaylıklar sağlayacak. Paket Gezi Rotaları(Verileri sen gireceksin o sana olası rotaları çizecek), az biraz da liman-koy özellikleri
Üye Ol veya Giriş Yap olacak. Kısmet.
Aslında gezmek çok zor gelmiyor bana, bir çok kereler yazmıştım: Temelde gezi kitapları(Türkiye için: Turkish Waters & Cyprus Pilot-Rod Heikell ve Vira Demir-Sadun Boro. Ege Adaları için Greek Waters Pilot-Rod Heikell) ve Navionics elektronik haritaları yeterli. Tabi teknenin yeterli olması koşuluyla. Reisi yazmıyorum çünkü her reis kendini(Neyi becerip beceremeyeceğini) bilir ya da bildiğini sanır. Biz ilk yıllarda daha çok "sananlar" içindeymişiz
Üye Ol veya Giriş Yap Ama sonuçta kazasız belasız gezdik.
Çok selam.