0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    S. D.

Merhaba sevgili korsanlar,

Cumartesi aksami 6-8 gibi demir atip Pazar sabahi 8-10 arasinda ayrilmak uzere alargada geceleyebilecegim, Bodrum yarimadasi guneyinde, tercihen Bodrum Kalesi ile Akyarlar arasinda bir demir yeri ariyorum.

Ertesi sabah Gundogan’a gececegim icin aksam havasina ve karanligina kalmadan gidebilecegim en bati ve en korunakli yer tercihim olur.

Teknede babami misafir edecegim ilk seyir ve gece olacagindan burnu donme macerasina kalkismayacagim.

Hava bizim kalacagimiz sure boyunca aksamdan sabaha hafifleyerek bati esecek gibi gorunuyor.

Nereyi onerirsiniz?


*

    O. G.

1- Akyarların doğusundaki ilk koy olan Karaincir. İster alargada kalın, ister tonozoa bağlayın. Açsanız Kardeşler Rest. da yeyin ya da sipariş verin Mustafa tepsi ile tekneye getirsin. Dikkat bayram nedeniyle tıklım tıklımdır

2- Akvaryum Koyu/ Adaboğazı
Bodrum’un yanında gürültüden uzak


*

    S. D.

Sagolun Onur korsan,

Karaincir benim de sahil olarak en sevdigim yerlerden biriydi zamaninda.

Ama kalabalik uyariniz onemli, oraya kadar gidip kalabaliktam geri donmek uzucu olur.

Akvaryum daha da kalabalik oluyor diye biliyorum, acaba aksam saati gunubirlikciler ayrilmis olacagindan sakin bulabilir miyiz dersiniz?


*

    O. G.

Gününirlikçiler ve ticariler akşamüstü Akvaryum’u boşaltıyorlar. İster kıçtankara yapın, isterseniz Küçükada’nın kuzey tarafınanda alargada kalın.  Dediğim gibi bayramda bile Bodrum’un gürültüsünden uzak ve alargada kalaBilecek kadar müsait. Rahat edersiniz.


*

    S. D.

E harika o zaman sansimi denemeye kesinlikle deger. Sagolun.

*

    E. B.

Merhaba,
Haritada kirmizi ile daire icinde aldigim gecit sigdir. Bazi haritalarda yanlis. Buna garmin de dahil. Yelkenli gecmez. 1 metre gibi dusunebilirsiniz. Eger Akvaryum ve Gorecek adasinin Bodrum tarafinda yer bulamazsaniz, Gorecek adasinin guneyinden dolasip koya girmelisiniz. Ada Bogazi denilen bolge onunde alarga veya kuzey kiyisinda kictan kara mumkun ama alargada daha rahattir o bolge.  Haritada gostermeye calistim.
Onur korsan da yazmis zaten. Akvaryum gunduz kabus oluyor gunubirlik teknelerden ama aksama cok guzeldir tur tekneleri gidince.  Akvaryum ile bogaz arasinda alargada kalabilirsiniz ama bogazdan biraz uzak durun , surat motorlari cok dikkatsiz ve hizli geciyorlar, cok dalga yapabiliyorlar. Yollari uzerinde kalmayin.  Bodrum'a yakin olmasina ragmen hala guzel kalabilmis bir bolge.  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    S. D.

Sağolun Erdal korsan, önemli bilgiler paylaştınız.

Bu arada o bölge gece vardığımızda da tıklım tıklımdı.

Biz de Ortakent sahiline, Aktur'un önlerine demirledik, sakindi. Gece 12'ye kadar müzik vardı ama onun dışında bir derdimiz olmadı. O da çok dert değildi gerçi.

Bu arada Bodrum keşmekeş. Göcek daha sakindir herhalde Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ha son olarak, Bodrum'u ziyaret edecekseniz ve teknenizde çoluk çocuk varsa, telsizde kanal 16'yı açık bırakmayın. Bot terörüne karşı tekne sahipleri küfür kıyamet, son derece yaratıcı bir argo lisanımız varmış, ufkum açıldı.

Öyle açıldı ki kapanmayacak...