0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Dalyandan Çeşme Marinaya mevki koyduğum zaman Navionics fotodaki gibi gösteriyor bu şekilde geçen var mı ? Riskli görünüyor ancak yapılabilir gibi geldi Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sıkıntı yok , zaten kum ve kaya ...Deniz altındaki kayalıklar dalgalı denızde bile gorunuyor... ayakta uyanık gecmek yeterli, oranın yelkenlileri sureklı gecıyor
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSıkıntı yok , zaten kum ve kaya ...Deniz altındaki kayalıklar dalgalı denızde bile gorunuyor... ayakta uyanık gecmek yeterli, oranın yelkenlileri sureklı gecıyorBir de polarize güneş gözlüğü... O zaman çıplak gözle göremediğiniz kayaları çok rahat seçiyorsunuz.Ama ben yine de bungee jumpingi tercih ederim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Açıkcsı ben tercih edip gitmezdim. Teknemi ilk aldığımda Çeşme Altınyunus Marina'dan Teos MArina'ya transfer ederken bize eşlik eden kaptan oradan geçmek istemişti. Bizde paşa paşa kardinalin etrafından dönme konusunda israr ettik. "Aslında doğru oradan ne zaman geçsek tekneyi karaya oturuyorduk" dediğinde doğru bir karar almış olduğumuzu anladık. Ben şahsen geçmezdim. Ne kadar dürtülsemde.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ben Dalyandan Çeşme Marinaya mevki koyduğum zaman Navionics fotodaki gibi gösteriyor bu şekilde geçen var mı ? Riskli görünüyor ancak yapılabilir gibi geldi Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yaptelefonun gps'i yeterince hassassa olabilir bu rota ama değilse tehlikeli gibi geldi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ben deneyecek olsam birisini baş tarafa geçirip sığlık durumuna baktırarak yavaş yavaş geçerdim tehlikeli kısımlardan.
Sazan avlayanların taktıkları polarize zoom özellikli dürbün gözlükler var ,acayip havalı Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap