0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Bugün 18/8 Büyükada Sedef arsındamıydınız?
Önceki hafta Kurşunburnu'nda kaçırdığınız yunus silsilesi bu hafta da gidişinizi müteakiben Neandros'ta şovlarına devam ettiler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ben hala sizin demiri çözemedim... Neden devamlı tarıyor...
17 Ağustos Cumartesi Geri dönüş seyri gayet keyifliydi. İnanmayacaksınız hiç aksilik çıkmadı.
Demirin hafif kalıyor bence...Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapElindeki çapayı yedek yap... 10-15 kg arası yukarıdakilerden bir tanesini al...rahat et!
Hem baş demirin (delta) hem de yedek demirin (danfort) Minerva'ya gayet yeterli gözüküyor. Sorun ya hiç uygun olmayan bir zemine (plaka kaya, yoğun erişte v.s.) atıyorsundur yada derinliğe bağlı olarak yeterli kaloma vermiyorsundur.
Yeşim'in Kamerasından hafta sonuna ek, Sucuk-ekmek suşi kombinasyonu.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHem baş demirin (delta) hem de yedek demirin (danfort) Minerva'ya gayet yeterli gözüküyor. Sorun ya hiç uygun olmayan bir zemine (plaka kaya, yoğun erişte v.s.) atıyorsundur yada derinliğe bağlı olarak yeterli kaloma vermiyorsundur.Sivriadada aydınlanma geldi ve sorunu anladım. Gene çok saçma birşey, akıl tutulması durumu... Sonardan bakıyorum 5 metredeyiz 15 -20 metre kaloma veriyorum. Fakat kazın ayağı öyle değil 5 metre dediği zaman aslında 8 metredeyiz.