0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    s.

Ynt: Marmaris İstanbul
« Yanıtla #15 : Temmuz 19, 2009, 18:34:44 »
1355   Etkinlikler ve Beşeri İlişkiler / Gezgin Korsan Tanıtımları / Ynt: MERHABA!  : Ağustos 22, 2008, 00:14:23 
Kuşadası marina yönetimi kendini sahil güvenlik, deniz polisi vs zannedip tekne evraklarını istedi. Setur marina yönetmeliği falan diyo. Banane yaw dedim. Bağrış çağrış hiçbi evrak göstermedim. Yaptıklarının yasal olmadığını söyledim. Tam bi homursu  >:(oldum şanıma layık. Evrak mevrak gösterilmedi tabii. Sadece kaptanın hüviyeti.Ne hakları var yaw tekne evrakları istemeye. Zavallı yabancılar kuzu kuzu her isteneni yapıyolar hemen. Evrak falan vermeyin lütfen. Aranızda avukat,savcı,hakim, arzuhalci falan yokmu kardeşim? Böyle saçmalık olurmu? Sizden de istiyolarmış evrak vs. Ulan yeni bi gezginkorsan marinası yapalım da oraya gidelim hepimiz. Sürtsün bunların burnu.   

İşte geçen yıl da bunlar olmuştu Ahmet korsanım. Bu adamlar iflah olmaz yaaaa. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


*

    A. S.

Ynt: Marmaris İstanbul
« Yanıtla #16 : Temmuz 19, 2009, 20:08:48 »
Ahmet korsanım  3 sene evvel yat kayıt belgesinde tekne ölçülerini Kuşadası marina kabul etmemişti herkes daha kısa kayıt ettiryor diye ,yani TC nin verdiği belgeyi kabul etmiyorlardı gelip gece yarısı tekneyi ölçmüşlerdi .sonra yat belgesinde yazdığı kadar çıkınca şaşırmışlardı.
Bende bunu karşılık yeni teknemi bir senedir hala orda tutuyorum
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap