0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    E. B.

Sevgili korsan kardeşliği...

Gerçekten mükemmel bir hafta sonu geçirdik.. Yazılacak , söylenecek o kadar şey oldu ki.. Emin olun nereden başlayayım bilemedim.. Önce neden gittik.? Cenk' e tekne bakmaya.. Bu arada da Vural çağırmış Cenk'i. Böke'siz çıkmam diyen Cengo 'ya 'O'nu da kap gel' demiş 'hem Yeni Viko 'yu deneriz hep beraber..' Yine bir Cuma günü kırdık işi  Cengo ile ve sabahın ilk uçaklarından biri ile Doğru Bodrum 'a..

Olan biteni paylaşmadan önce kahramanlarımızı tanımakta fayda var diye düşünüyorum.. Önce Vural Perk.. Kafanızda nasıl canlandırdınız bilmiyorum ancak forumda birçok konuda ters düştüğümüz , tartıştığımız bu yüzden de hayalimde çizdiğim Vural Perk'ten çok farklı bir karakter ile karşılaştığımı söylemek isterim. Dosdoğru bir adam işte. Konuşurken sesini hiç yükseltmeyen , forumda en çok tartıştığı kişilere bile son derece objektif yaklaşan biri. Özelikle eşinin misafirperverliği inanılmazdı. eşlerden bahsederken Dilek ve Rojda'nın desteklerini de unutmayalım. Artık kafa dinlemek içininmidir nedir bilinmez  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap gitmemizi çok teşvik ettiler.

Vural bizi taa Bodrum havalimanından geldi aldı ve Pazartesi sabahı da geri bıraktı. Bizden çok daha yorulduğuna eminim..

Ve tabi ki Zelloyu kuran Salim korsan.. İki saat gördüşebildik ama o iki saat içerisinde kendi teknesini bir transfer edişi hikayesi var ki. aman Tanrım.. Mutlaka yazmalı.. Teken transferinde başınıza gelebilecek herşey başına gelmiş. Dolap dümen yerinden çıkmış, kayalara oturmuş, tekneyi terk etmek zorunda kalmış.. Veeee tabiki de çözümler..

VUral 'ın köpekleri.. Vay anasına seyir seyirciler diyorum ve başka birşey demiyorum.

Cengo'yu ise size anlatmama gerek yok zaten. Şeytanın avukatı diyeyim yeter size .. Başımıza gelen her şeyin müsebbibi..

Hem çok eğlendik hem de benim için teknik açıdan çok iyi bir seyir oldu. Vural'ın da tekneyi yeni tanıyor olması bir çok şeyi test etmemize  neden oldu. Özellike hem gidişte hem de dönüşte kafadan gelen kimi zaman 35 Knota  varan rüzgar ve videolarda göreceğiniz dalgalı deniz , bize tekneyi test etmek açısından ciddi faydalı oldu.

Vural 'ın notlarını okurken, hep herşey de bu Vural'ın başına mı geliyor diye söylenir, abarttığını düşünürdüm. Bizden sonra Vural ile seyir yapacaklara tavsiyem, abartmıyor .. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Seyir sırasında bir kere motorumuz stop etti, dümen kontrolümüz (farklı tahminlerimiz var bunları teknik detayları verirken tartışacağız ) neredeyse yarı yarıyaydı ve dönüşte Didim açıklarında motorumuz stop ettiğinde , dümen kontrolümüzü de tam kafadan esen poyraz nedeni ile neredeyse yarım saat  kaybedip , Turgut reis istikametine sürüklendik.. Cengo 'hep merak ettiği Heave to yu görme şansı buldu.. Üstelik bunların hepsi çok üşümüş , yorgun ve midelerimiz bozuk olduğu halde başımıza geldi.. Bir keresinde bir gemi ile çatışma ihtimalimiz bile oluştu..

Yani bu Vural da var bir şey gerçekten.. Vural'da bunlara çok alışmış anlaşılan ki her birinde son derece 'cool' bir şekilde bir sürü çözümler üretti, uyguladı ve tüm bu sıkıntılardan kurtulmamızı sağladı.

Hazır Vural konusu açılmışken Bizimle , namı diğer Blues Brothers ile geçirmiş olduğu bu hafta sonundan sonra Vural artık eski Vural değil haberiniz olsun.. Ziro içmeyen adam  dönüşte Ziro niye bitti diye fırça atıyordu. Hiç meyva yemezmiş, masadaki meyvaların çoğunu bitirdi. Kahvaltı etmezmiş.. etti..

Komşu kapısı yaptığı ve sezon açılmadı , restoranlar da kapalıdır diye bizi çekine çekine götürdüğü Laros'ta saat sabah 04 e kadar açık tavernalar olduğunu ve sonrasında gidilebilecek gece kulüpleri olduğunu gördü. Düğününden beri oynamadığı kadar oynadı. Sahne de Cengo ile şarkı söyledi...

Devam edecek..


















*

    H. E.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2015, 20:23:44 »
Leros.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


*

    R. B.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2015, 20:25:08 »
Ben neden daha once geko olmadim. Vural korsan bir gun beni de davet eder mi...  Ben hep kiskanacakmiyim sizleri.... Acaba tekne alma işini ertelemesemmi..... Cok keyifliydi videolar, resimler.... Vural korsan in FB sinde.... Cenk korsanin şarkı söylemesi vb.
Keyfiniz daim olsun,hep izin alabilin inşallah....


*

    O. T.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2015, 20:27:06 »
kim demez bir şey yemez diye  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.   Teknede Nescafé bile kalmamıştı  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Zor kurtuldum ondan  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.     Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Köpekleri beslemekten kendisi yiyemiyordur  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


 
 


*

    V. P.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2015, 20:55:51 »
Cengo ve Böke ile harika bir seyir oldu, artık gitmekten sıkıldığım Leros'u öve öve bunlara kakaladım.. Ama bir şeyi unutmuşum.. Oda Cengo faktörü.. Leros meğerse neymiş ya...

Onların dostluklarından müthiş keyif aldım..

Sadece şu kadarını söyleyeyim, Cenk "'abi iç bir kadeh bişe olmaz" derse, hemen arkanızı dönün oradan kaçın.. Sahiden bişe olmuyo.. Mesela hiç  bilmediğiniz halde , sanki çok biliyormuş gibi Sırtaki oynamıyorsunuz..
« Son Düzenleme: Mart 16, 2015, 20:58:11 Gönderen: Vural Perk »

*

    E. B.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2015, 21:12:27 »
Erim , daha ayılamadık bile hala.. dua et L harfini doğru yazmışım.. hem Yunanca okunduğu gibi yazdım bi kere.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    C. G.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2015, 21:18:29 »
Abi,

Misafirperverliginden, dostlugundan cok keyif aldim,

Cok keyifli bir hafta sonuydu,

Her sey icin cok tesekkurler.

Tupte sokella almayi unutma Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    V. P.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2015, 21:24:45 »
Tüp şokelladan kesinlikle nefret ediyorum.. Sayende
*

    C. G.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2015, 21:35:05 »
Hahahahaha yok abi tup sokella candir:)
*

    E. B.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2015, 21:53:11 »
Eh madem kendisi yazmış ben devam edeyim.. Aslında Cengo ısrar etmeseydi Leros'a gitmeyecektik. Daha yakın bir adaya gidiyorduk.Ancak rüzgar dönünce dümeni Leros 'a kırdık. Çıkış ve giriş işlemleri için Türk ve Yunan hükümetleri Vural ' a yetki vermişler.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap O sayede giriş çıkış işlemlerimiz çok hızlı oldu. O kadar hızlı oldu ki göremedik bile. Üstelik utanmadan araba bile kiraladık. Leros ta en çok sevdiğimiz insanları  oldu. Araba kiraladık ve ben formalrı filan beklerken bir anahtar geliverdi. Benzi koymayı da unutma 'my firend ' . Hepsi o. Gece elektrikler kesildi. Hesap ödeyemedik. Ertesi gün giderken dolaşıp borçlarımızı kapattık. Restorandan çıkarken kimse hesap filan sormadı bile.. Giderken ödersiniz.. Cevap bu.


Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resmini gördüğünüz taverna da mükellef bir deniz mahsülleri ziyafet çektik kendimize.. Ahanda şöyle..


Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap



Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    V. P.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #10 : Mart 16, 2015, 22:33:39 »
Utanıyorum sizden... Tanımıyorum sizi ben...
*

    S. Ç.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #11 : Mart 16, 2015, 22:52:47 »
Len olm...anlatsanıza...
*

    S. Ç.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2015, 22:54:25 »
Şanslı adamlarınızki..Vuralı yakaladınız..
*

    V. P.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #13 : Mart 16, 2015, 23:01:10 »
Dur sana yardım edeyim biraz...

Akşam yemeğini keyifle yedik.. Yemekte Cengo ile Böke barbiani içti. Ben her zaman olduğu gibi kutu kola söyledim.. İçki ile aram pek yok çünkü.. Bunlar iki şişeyi devirdi. Saat on gibi hadi kalkalım dedik. Böke  ve ben tekneye dönme ve erkenden uyuma taraftarıydık.. Ancak Cengo fakrörünü unutmuşuz... Yarım  saat sonra Castello tavernanın canlı müzik olan şirin tavernasında bulduk kendimizi..  Taverna hınca hınç dolu, herkes mütevazi şekilde yemek yiyor, sahnede iki vasat müzikçi sahne alıyordu...

Otelin tavernanın sahibi bizi kapıda karşıladı ve güzel bir masaya oturttu. Hemen yanımızda ki masada da bir bayan ile kendisi oturuyordu.. Masamıza geldi. Biraz sohbet ettik, biraz  sonra , sizi fazla tutmayalım eşininiz bekler dedik.. Eşim mi dedi.. O evde uyuyor ki ki dedi... Ben gülmekten masadan düşüyordum..

Gece nasıl başladı nasıl bitti..

Herşey Cengo nun bir şişe barbiani söylemesi ile başladı.. Bana bir bardak doldurması ve hadi şerefe demesi ile devam etti... Yarım saat sonra Böke sirtaki çalarken çökertme oynuyordu... Kırkbeş dakika sonra Cengo elinde mikrafon hiç bilmediği bir şarkıyı söylemeye çalışıyordu... Bir saat sonra tüm taverna sahnedeydi...

*

    V. P.

Ynt: Laros'ta yaşananlar Laros'ta kalır............mı?
« Yanıtla #14 : Mart 16, 2015, 23:08:24 »
Bu arada tavernadaki müşteri profilini anlatayım..

Bir uzun masa 4 bayan 4 erkek , orta yaşlı ve evli çiftler..
Bir masa üç bayan 30 lu yaşlar..
Bir masa 3 bayan muhtemelen , muhtemelen değil büyük olasılık ile hepsi nasıl derler hani o cins..
Bir  büyük masa karışık genç gurubu

Gecenin ilerleyen saatlerinde üç bayan olan masa 10 kişi oldu...

Patronun olduğu masa,
Bizim olduğumuz masa..

Gece biterken tam beş şişe barbiani bitmişti.. Başta ben içmem diyodum, ama son üç şişeyi ben ısmarladım...

Arrık Böke devam eder.. Bu kadar yardım yeter..