0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapİsmi de ' Dümen suyumda Yunan Adaları kaldı ' olabilir. Ya da "Teknem Ege'de kaldı" olabilir mi acaba? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTuna nehri Karadeniz tarafınıda gezip kitabı öyle çıkarın...Adı " Tuna'dan Ege'ye Özlem'le" olur, mecburen Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapİsmi de ' Dümen suyumda Yunan Adaları kaldı ' olabilir. Ya da "Teknem Ege'de kaldı" olabilir mi acaba? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İsmi de ' Dümen suyumda Yunan Adaları kaldı ' olabilir.
Özlem Korsanım, Naxos'da marinanın karşı hizasındaki Zorba Taverna sahibi Nuray Ustaya uğradınız mı? Yıllar önce bir gemiyle Yunanistan'a gitmiş orada çeşitli işlerde çalıştıktan sonra bir Yunanlı kızla birbirlerini sevmişler, evlenmişler ve Naxos'a yerleşmişler.. Birbirinden güzel 3 kızıyla Tavernalarını işletiyorlardı.
Naxsos'a gidipde Nuran ustanın Zorbas tavernasına uğramamak olmaz.Geçen sene Naxsos'a gelmeden önce motorumuz arıza yapmıştı.Sorunlarımızı Nuran usta olmadan çözebilmemiz gerçekten imkansızdı. Sağolsun kendi işiymiş gibi bizimle birlikte uğraşarak tüm işlerin üstesinden geldik.Kısaca yolunuz Naxsos'a düşerse Nuran ustanın restuarantına uğramayı ihmal etmeyin derim.Türkiyeden o kadar uzakta bir dostun orada olması inanın çok güven verici birşey.
Heyyy ilk ben okudum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap) çok keyifli... O karidesli spagettiyi, yanında içeceğiyle, çok fena canım çekti... Diğerlerini saymıyorum bile, tekrar elinize sağlık... çok acıkmış bir okuyucu...
Tam da "herkes yıldı, artık kimse okumuyor" derken...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTam da "herkes yıldı, artık kimse okumuyor" derken...Özlem Korsan, hiç okunmaz mı? hergün merakla bekliyoruz yazınızı..Konuları bölüp, takibi zorlaştırmayalım diye araya yazmak istemiyorlardır, yoksa mutlaka en çok okunan başlık burası bence.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHeyyy ilk ben okudum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap) çok keyifli... O karidesli spagettiyi, yanında içeceğiyle, çok fena canım çekti... Diğerlerini saymıyorum bile, tekrar elinize sağlık... çok acıkmış bir okuyucu...Tam da "herkes yıldı, artık kimse okumuyor" derken...Biz de sizi forumda her gördüğümüzde, Midilli'de geçirdiğimiz güzel günler, anılar aklımıza geliyor... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Takipteyim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHeyyy ilk ben okudum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap) çok keyifli... O karidesli spagettiyi, yanında içeceğiyle, çok fena canım çekti... Diğerlerini saymıyorum bile, tekrar elinize sağlık... çok acıkmış bir okuyucu...Tam da "herkes yıldı, artık kimse okumuyor" derken...Biz de sizi forumda her gördüğümüzde, Midilli'de geçirdiğimiz güzel günler, anılar aklımıza geliyor... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBoşa konuşuyoruz biz tabii.
her gün bakıyorum yeni bir şey yazılmış mı diye