0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Genelde tam tersi hedeflenir ve Marmaris'ten Göcek'e geçilir. Dönüş veya tersine seyahat ise yelkenli bir tekne için biraz daha zordur. Bu yol yaklaşık 45 mil civarındadır, göcek'ten çıkarak gün içinde Marmaris'e kolaylıkla ulaşışabilir. Amacınız gezmekse bir kaç etaba bölünebilir. İlk etap Ağa limanıdır: Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap nerede konaklanabilecdğini açıklamış. Çok temiz suyu olan güzel bir limandır. İkinci etap ise Ekincik'tir, Ekincik'e kadar gidilebilir veya karşısındaki sahilde My Marina'da konaklanabilir. My Marina, yolu fazla uzatmadığından tercih edilebilir ama Ekincik'in içini de gezelim derseniz, doğrudan Ekinlik'e gidilebiliir. Ekinlik sonrası doğrudan Marmaris tutulur. Pek kalmadı ama tekneniz yabancı bayraklı ise Yılancık Adası'nın oldukça güneyinden geçmelisiniz. Yasak bölge sınırı haritalarda işaretlidir. Marmaris'e girmeden, Kumlubük veya Turunç uğranıp konaklanabilecek yerlerdir .Hakim rüzgar batı olduğundan bu rotada yelken açılabilecek çok fazla yer yoktur, büyük kısmı motorla geçilir.
Ben olsam Ağa limanına gider geceyi orada geçirir, sabah erken Marmaris'e rota tutardım. Rüzgar gün ilerledikçe artıyor ve dalga kaldırıyor.
Merhabalar,Forum ve blogları inceledim.Fakat Göcek kıyıları hakkında çok bilgi bulamadım.Ya da yanlış yerlere baktım.Haziran başında Göcek ve çevresinde olacağım.Gece hangi koylarda konaklayabilirim vb gibi önerilere ihtiyacım var.İskelesi olan lokantalar,elektrik ve su alacağım yerler.Saygılarımla
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMerhabalar,Forum ve blogları inceledim.Fakat Göcek kıyıları hakkında çok bilgi bulamadım.Ya da yanlış yerlere baktım.Haziran başında Göcek ve çevresinde olacağım.Gece hangi koylarda konaklayabilirim vb gibi önerilere ihtiyacım var.İskelesi olan lokantalar,elektrik ve su alacağım yerler.Saygılarımla Biz ordayız siz gelin kolay Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap