0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    A. Ş.

Göcek Belediye Marina hakkında bilgisi olan...
« : Mayıs 13, 2019, 13:17:47 »
Kaptanlar merhaba,

Ocak ayında Oceanis 393 teknemizi Bodrum'dan West İstanbul Marina'ya getirmiştik. Şimdi aynı yolu tersine yapacağız yine uzun yol eğitimi ile... Ancak hala güneydeki bağlanma limanına karar veremedik. Göcek Belediye Marina ile ilgili bilgisi olan, artısı-eksisi hakkında fikri olanlarımız var mıdır:

Şimdiden teşekkürler...


*

    O. A.

Ynt: Göcek Belediye Marina hakkında bilgisi olan...
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2019, 14:28:22 »
Merhaba Atilla Korsanım, Belediye marina şehrin merkezinde, her şey, restoranlar, kafeler, market vs. çok yakın. Hayatın ve canlılığın içinde. Lakin akşamları çok gürültülü ve teknede yatmak ve vakit geçirmek çok keyifli olmuyor. Çok sallanıyor, rahat edemiyor, derin uykuya dalamıyorsunuz. Gece bile botlar, vs. çok giren çıkan oluyor.  Ayrıca çok rahat da yer bulunmuyor diye biliyorum. Önceden yer ayarlamalısınız. Dolu olabiliyor.

D-marin Göcek ise pahalı ama çok güzel bir marina. Tavsiye ederim. Çok güzel bir plajı var. Tekneden plaja golf araçları ile servis yapıyorlar. Duşlar tuvaletler çok temiz. Doğa olarak da bence ülkenin en güzel marinası..   


*

    H. H. A.

Ynt: Göcek Belediye Marina hakkında bilgisi olan...
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2019, 08:43:50 »
Göcek Belediye Marina VHF 13 , Tel; 0252 6452357 . Yer bulmak bazen problem olabiliyor ama şehrin içindesiniz. Orda bulamazsanız,hemen yanında Skopya Marina var. Ama her ikisindede solugan genelde akşamüstü olur. Gece pek fazla rahatsız etmez.


*

    Ö. A.

Ynt: Göcek Belediye Marina hakkında bilgisi olan...
« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2019, 13:33:50 »
Atilla kaptan ,

Belediye marina da yer bulmak için bir tanıdık lazım yoksa imkansız. Ben 2 hafta uğraştım olmadı. Skopje en ucuzu ( 43 feet için 267 TL günlük ) Skopjeye bağlanacaksanız içeri girin muhakkak pruvanız karaya baksın. Her geçen bot vs fena sallıyor.