Bademli balıkçı barınağı limanına bağlandıktan sonra balıkçı lokalinin önünde tanıdık bir sima gözüme çalındı.Yaklaştım ve isim Enes mi dedim (simasını Darıcadan tanıdığım ismini de you tube den seyrettiğim kısa çekimlerinden öğrendiğim kadarı ile) şaşırdı. Evet tanışıyor muyuz dedi aslen ilk tanışmamız ama gıyabında videolarda tanıyorum sizi dedim. Darıcada oturuyorum orada görmüşlüğüm var sizi dedim tekne nakli için geldik fakat yolda arıza yaptı dedim kısa bir sohbetten sonra bana bir usta telefon numarası verebileceğini fakat ustanın gelip gelemeyeceğini sormamı istedi bende bende gelmese bile fikir vermesi yeterli olacağını söyledim ve isminin Rıza olduğunu öğrendiğim ustayı aradım. Kayığı ve durumunu anlatınca bu kayığın ismi hayta mı diye sordu evet nereden bildin dedim tekneyi Yeşilköy den tanıdığını 6 yıl önce tekne İrfan YALÇIN da iken vibrasyon damperini kendisinin değiştirdiğini eğer durum anlattığım gibi ise vibrasyon damperinin dağılmış olabileceğini söylemesi üzere hemen tekneye dönüp aldım takımları elime sökmeye başladım. Önce elektrik bağlantılarını sonra şanzıman motor bağlantı cıvatalarını motor ayaklarını da söküp motoru ileriye çektiğimde yukarıdaki resimlerdeki parça dağılmış bir şekilde aşşağı ya döküldü anladım ki bu menet dedikleri gibi.Sonra başladık parçayı nereden bulabiliriz trafiğine internet te araştırdık yok İstanbul da bir kaç firma ismi bulduk oralardan sordurduk yok yok yok.