0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E. O.

Ynt: Esperanza'dan 2009 yaz gezi günlüğü
« Yanıtla #285 : Ağustos 18, 2009, 23:32:00 »
Atilla Ağabey, süreyi geçirdiğim için değişiklikleri yapamıyorum..Özür dilerim...
*

E. O.

« Yanıtla #286 : Ağustos 18, 2009, 23:36:32 »
Vee... balıklar... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. A.

« Yanıtla #287 : Ağustos 18, 2009, 23:37:09 »
bu heykel pitagoras ın ( bizdeki adyla pisagor ).sakız adasında doğmuş.şehrin adı da onun için
PİTAGORİON

*

E. O.

« Yanıtla #288 : Ağustos 19, 2009, 00:00:13 »
Abi, hadi dik üçgen, pisagor vs anladıkta bu ne?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. A.

« Yanıtla #289 : Ağustos 19, 2009, 00:04:41 »
ya resimlerin altında açıklamaları vardı yazaydın............. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

A. Ö.

« Yanıtla #290 : Ağustos 19, 2009, 00:57:43 »
AYPA  rcasi yani. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. B.

« Yanıtla #291 : Ağustos 19, 2009, 01:01:45 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Abi, hadi dik üçgen, pisagor vs anladıkta bu ne?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Pisagor bağıntısı besbelli.
« Son Düzenleme: Ağustos 19, 2009, 01:02:48 Gönderen: Noyan Bakır »

*

m.

« Yanıtla #292 : Ağustos 19, 2009, 01:40:48 »
Enine çizgili önünde korsan resmi olan tşörte bayıldım.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Pisagor bağlantısının yanında ki kişinin bakışlarını heç beğenmedim... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 
                                                                Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

pisagor da pisagor  hani ... One gözler yaaaa  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   
*

A. Ö.

« Yanıtla #293 : Ağustos 19, 2009, 01:50:55 »
Yanlis anlasilmasim ben sisedeki AYPA rcasindan bahsediyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. B.

« Yanıtla #294 : Ağustos 19, 2009, 02:05:50 »
Bilmeyenler için Pisagor bağıntısını aşağıya alıyorum;

Amud bir müselleste, dıl ıkaimler murabbaı, dıl iveter murabbaına müsavidir.

Amud bir müselles: Bir dik üçgen
Dıl ıkaimler murabbaı: Dik kenarların karelerinin toplamı
Dıl iveter murabbaı: Hipotenüsün karesi
Müsavidir: Eşittir.
*

E. G.

« Yanıtla #295 : Ağustos 19, 2009, 11:12:07 »
Vaay de vay vay,kaptanım dilek paparazzi ye fotograf verdigi yetmezmiş gibi ,bir de erdek te roportaj vermiş.
Benden gunah gitti ,artık ifşaatlarımı yapacağım.Diger tayfalar gibi karnından konuşanlardan degilim.ustelik butun foto belgeler de ortaya dokulmuş.Noyan korsan dan foto yardımı bekliyorum.

çekirdekleri avuçlayın ,çünki bu ifşaatlar gerçekten atilla sert kaptanımı sarsacak......
*

N. B.

« Yanıtla #296 : Ağustos 19, 2009, 11:15:14 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Çekirdekleri avuçlayın ,çünki bu ifşaatlar gerçekten atilla sert kaptanımı sarsacak......

"Atilla Ser Kaptanımı" olacak heralde.
*

E. O.

« Yanıtla #297 : Ağustos 19, 2009, 11:15:29 »
Hani allahtan resim altyazılarını yazamamışım... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Birde onları yazabilseydim Trakya Ovasındaki tüm günebakanları toplasak yetişmezdi çitlemeye...
*

E. G.

« Yanıtla #298 : Ağustos 19, 2009, 11:18:39 »
bu sabah kadıkoy de dilek paparazzi co ile karşılaştım.Alelacele yaptıgımız konuşmada, adnan korsan la tirilyeye gideceklerini ögrendim,esperanzayı karşılamak üzere.Program bilgisi netleşince ve guverte kontenjanı varsa,atilla sertkaptanı  karşılamaya ben de gidecegim.
Zıpkınımla gidecegim karşılama da ,kaptanımın elinde silah olmadığı için ,ifşaatlarımı, mustakbel esperanza tayfalarına öneriler başlığı altında sansurleyerek verecegim.
Tirilye kiklalarını yiyerek bu bahsi kucaklaşarak kapatacagımızı umuyorum.
ceyrek kaptan erdal de zahter
« Son Düzenleme: Ağustos 19, 2009, 12:06:31 Gönderen: Dilek Hepgüler »
*

E. O.

« Yanıtla #299 : Ağustos 19, 2009, 11:29:50 »

Bir duyuma göre Atilla abi resimde de görüleceği üzere ben gitmiyorum hiç bir yere demiş.
Ama resmi çeken arkadaşımızın abi torun seni özlemiş sonra yine geliriz vb diyerek zorla adadan ayrılmışlar... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Ağustos 19, 2009, 11:53:18 Gönderen: Eyüp Oğan »