0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

D. E.

Ynt: BİR ACEMİNİN SEYİR DEFTERİ
« Yanıtla #45 : Ekim 17, 2017, 18:38:52 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hayırlı olsun, Doğan bey,  darısı başımıza...
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Çok sağolun Özcan Bey, Amin! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E.

« Yanıtla #46 : Ekim 17, 2017, 20:27:04 »
Doğan korsan, paylaşımınız için çok teşekkürler. Zevkle, bir çırpıda okudum.
Ancak, nedendir bilinmez, imzanıza Fransız kaldım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

D. E.

« Yanıtla #47 : Ekim 17, 2017, 22:25:16 »
Doğan korsan, paylaşımınız için çok teşekkürler. Zevkle, bir çırpıda okudum.
Ancak, nedendir bilinmez, imzanıza Fransız kaldım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap bernard moitessier'in ümit burnunda bir gemiye sapan ile fırlattığı meşhur mesaj,  nedense kaynaklarda bu orjinalini de vermek adet olmuş... devam etse birinci olacağı kesin gibi olan dünya etrafında durmadan tur atma yarışını bırakarak yola "devam ediyor" ve toplamda 1 2/3 tur atarak pasifik adalarına gidiyor... "...çünkü denizde mutluyum,  belki biraz da ruhumu kurtarmak için..."

*

H. G.

« Yanıtla #48 : Ekim 22, 2017, 10:57:00 »
çok güzel bir yazı elinize sağlık,
birkez daha SADUN BORA ya teşekkür etmek gerekir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap biz acemilere herşeyi yazmış Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. A. Ö.

« Yanıtla #49 : Ekim 23, 2017, 22:37:36 »
Çok güzel bir gezi ve çok güzel yazı. Benim gibi acemi heveslilere de yol gösterici oldu. Teşekkürler.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

S. C.

« Yanıtla #50 : Ekim 24, 2017, 17:33:04 »
Tebrikler  bugün eşime oktu cam Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  onunda denizi sevmesi benim için harika olur.
*

Ö. K.

« Yanıtla #51 : Ekim 24, 2017, 20:25:53 »
Çok güzel bir paylaşım ne mutlu size Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. M. K.

« Yanıtla #52 : Ekim 24, 2017, 23:32:16 »
Güzel ve zevkli bir seyir olmuş. Darısı bizim gibi çömezlerin başına.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Devamının gelmesi dileğiyle  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. S.

« Yanıtla #53 : Kasım 25, 2017, 15:48:13 »
Yazınızı keyifle okudum.Bu yaz bende kiralamayı düşünüyorum.Benim hiç pratiğim yok bilgisayardan çalışıp aldım ADB yi siz kazasız belasız tecrübe edindiniz darısı başımıza.
*

D. E.

« Yanıtla #54 : Kasım 25, 2017, 20:55:06 »
Yazınızı keyifle okudum.Bu yaz bende kiralamayı düşünüyorum.Benim hiç pratiğim yok bilgisayardan çalışıp aldım ADB yi siz kazasız belasız tecrübe edindiniz darısı başımıza.

Teşekkür ederim Hüseyin korsan, bizimkisi biraz cahil cesareti idi. Bu yazı ile kimseyi özendirmek istemeyeceğimi özellikle vurgulamak isterim zira işin içine biraz daha ciddi olarak giripi bir tekne edinince bunun şakası olmayan birşey olduğunu ve biraz da şanslı olduğumuzu anladım. Ayrıca kiralamadan önce temel teorik ve pratik yelken eğitimi de almıştık. İlk etapta tecrübeli biri ile çıkmakta en doğrusunu yaparsınız efendim, zaten kısa zamanda aşina olursunuz herşeye... Aman diyelim, emniyetle ve selametle kalınız.
*

H. S.

« Yanıtla #55 : Kasım 25, 2017, 23:01:44 »
Söylediklerinizde haklısınız ya kurs alacağım veya kaptanla birlikte kiralayıp tecrübe edineceğim teşekkürler