0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. E.

Ynt: BALIM SY Seyir Notları
« Yanıtla #225 : Mayıs 04, 2017, 23:00:35 »
Korsanlar GeKo flaması önemli. Herkes flamasını çeksin, olmayan tedarik etsin. Bugün Bodrum Limanda flamalarımız sayesinde Özkan Yavaşal Korsanla tanıştık. Şimdi On yıllık arkadaş gibi Bodrum'da eğleniyoruz

Balım SY
*

T. G.

« Yanıtla #226 : Mayıs 04, 2017, 23:12:14 »
İyi eğlenceler...

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

S. Ş.

« Yanıtla #227 : Mayıs 04, 2017, 23:14:14 »
Bende Viaportta sanki evimde gibiyim , ponton sagli sollu geko Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Foruma uye olup, aktif takip etmeyenlerin de  guncel bilgileri& olaylari takip edemedigi gibi, aktivitelerimizden uzakta kaldiklarini dusunuyorum...

Tumay kaptanin yapmaya calistigi ortak seyir konusunu cok onemsiyorum, hepimiz gayret edip , daha cok seyir etmek icin bu portali aktif kullanmayi baslamamiz lazim, benim onerim, ayri bi bolum acmak , oraya her birimiz tahmin bile olsa tahtaya yazar gibi yazabilmeli hatta kendi edit edebilmeli , ne varsa bizde var, en cok gezen biziz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2017, 23:15:21 Gönderen: Semih Sener »

*

G. Ö.

« Yanıtla #228 : Mayıs 04, 2017, 23:20:14 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Korsanlar GeKo flaması önemli. Herkes flamasını çeksin, olmayan tedarik etsin. Bugün Bodrum Limanda flamalarımız sayesinde Özkan Yavaşal Korsanla tanıştık. Şimdi On yıllık arkadaş gibi Bodrum'da eğleniyoruz

Balım SY

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. Z.

« Yanıtla #229 : Mayıs 04, 2017, 23:46:21 »
Yaşşa Murat Korsan,

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

M. E.

« Yanıtla #230 : Mayıs 05, 2017, 00:12:28 »
Yarın sabah meşhur Çetin Akıncı Thassos teknesinde GeKo bayrak töreni yapılacak Özkan Yavaşal ile. Derya deniz bir üyemiz oluyor.

Balım SY
*

Ö. Y.

« Yanıtla #231 : Mayıs 05, 2017, 00:16:50 »
Bu arada ben de yarın Murat korsan abi'den ayrılıp Gümbet'e bağlanıyorum.

Bugün ön fizibilite için gittim, hiç korsan yok - varsa söylesin, ya da Murat abinin dediği gibi flama çeksin Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap -

Altyapı yaptım, en az iki korsan daha geliyor oradan !

Yarın flama töreni resimlerini göndeririz - bir aksilik olmazsa - Girit kahvaltısı eşliğinde Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)

Tüm korsanlara selamlar ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

*

Ö. Y.

« Yanıtla #232 : Mayıs 05, 2017, 00:21:19 »
Aha işte bu da kanıtı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap) S/Y Balım ve S/Y efErk yan yana 😱
*

K. K.

« Yanıtla #233 : Mayıs 05, 2017, 10:50:25 »
Bu arada ben de yarın Murat korsan abi'den ayrılıp Gümbet'e bağlanıyorum.

Bugün ön fizibilite için gittim, hiç korsan yok - varsa söylesin, ya da Murat abinin dediği gibi flama çeksin Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap -

Altyapı yaptım, en az iki korsan daha geliyor oradan !

Yarın flama töreni resimlerini göndeririz - bir aksilik olmazsa - Girit kahvaltısı eşliğinde Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)

Tüm korsanlara selamlar ...

Özkan korsanım yarın kısmetse ben de Gümbet' e geliyorum.Flamam iskele gurcatamda.
*

Ö. Y.

« Yanıtla #234 : Mayıs 05, 2017, 12:32:24 »
Ben Gumbet'e intikal ettim Kamil korsanim, buralardaysaniz tanisip goruselim. Iskele gurcatada korsan flamasi mevcut Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. E.

« Yanıtla #235 : Mayıs 07, 2017, 12:42:58 »
İçinde seyir olmayan kısa Bodrum notları. Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Balım ile Gökova Karacasöğüt'ten Bodrum'a geldim. Maksat, Türk Bayrağına geçişin gümrük aşamasını yapmak. BŞehir Belediye Limanda yer buldum, sağolsunlar, çok iyi niyetli bir ekip var orada. Ve fakat Türk Bayrağına geçen teknelerin dosyaları yığılmış gümrük idaresinde ki, hem nasıl. Komisyoncu ile ne kadar uğraştıysak da Ctsi günü ancak tekneye gelebildiler. Beş gün limanda kavruldum kaldım. Gece, yok yanlış oldu sabah 4'e kadar tekno müzik inletiyor etrafı... uykusuzum da.

Bodrum'un durumu pek iyi değil. Turist yok. Kos tekneleri 10-15 kişiyi ancak getiriyor. Şu sahte çanta ve gömlek işi almış başını yürümüş. Çok ayıp. Sattıklarını da görmedim. Belediye bunların ruhsatını iptal etse, yerel dükkanlar açılsa keşke. Bodrum ege kültürü yerine acaip bir şey olmuş. Bence patlar burası da, yazık. Turist bunu görmeye yaşamaya gelmez ki.

Bu arada GeKo flamaları sayesinde Özkan Korsan ile tanıştık, güzel bir akşam geçirdik.

Bodrum Limanda tekneler için atık su tesisatı yapmışlar. Elli metrede bir kutuları var. Ama ve maalesef bu sistem kendi hortumunuz ile sizin tekneden su basmanızı gerektiriyor. T-iskeledeki atık su teknesi de atnı şekilde çalışıyor. Bu durumda tek seçenek Milta Marina kalıyor. Benim pek aklım almadı. Yazın o kadar tekne nasıl yapıyor bu işi? Gökova, Hisarönü, Göcek'te bu tekneler var.

Her neyse işte Ctsi gümrük muayenesi bitince kendimi dışarı artım, hemen yakında Bardakçı koyunda alarga.

Balım SY
*

M. E.

« Yanıtla #236 : Mayıs 07, 2017, 12:44:41 »
O da ne? İki düğün, bir davet, bilmem kaç bin watt anfiler... gece 2'de bitti. Yandım anam.

Pzt Salı gümrük beyanname, KDV ödeme vs KSöğüt'e döneceğim. Yok, kaçacağım. Yaşlanıyor muyum?

Selametle

Balım SY
*

S. Ş.

« Yanıtla #237 : Mayıs 07, 2017, 13:10:45 »
Bodrum bodrum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. E.

« Yanıtla #238 : Mayıs 19, 2017, 19:55:18 »
Bir küçük bilgi: eğer bir şekilde Bodrum Limanda Belediye Rıhtımına bağlanırsanız, kutulardaki su çıkışı standart hortum adaptörü değil. Sustalı bir çıkış var. Hortumunuza karşılık takmanız gereken ucu, çarşıda Şirin Dönerin yakınındaki hırdavatçıdan alabilirsiniz. 7 TL. Elektrik prizi de büyük boy. Bilginize.

Balım SY
*

M. E.

« Yanıtla #239 : Temmuz 09, 2017, 23:26:46 »
Haziran'ın ortasından beri Balım'dayız. Bu sene birkaç değişik plan yaptıktan sonra Gökova-Hisarönü-Göcek-Kaş-Kekova ve dönüşte Fethiye-Ekincik-Marmaris-Yeşilova-Gökova yapmaya karar verdik. Notlar alıyorum, gerçi buralar bilinen yerler. Sanırım gezi bitince derleyip yazarım.

Ama bu akşam Göcek'te öyle bir mehtap çıktı ki, görülmeye değer. Sabah Rodos Boğazından buraya 48 mil geldikten sonra çok şık oldu. Paylaşmak istedim. Denizde olan olmayan tüm Korsanlara selamlar, iyi geceler.

Çok şükür yaşıyoruz
Ayın şavkı vuruyor bize
Çınara, bana, kediye, güneşe
Bir de ömrümüze

Not: Gözüm Bülent Korsanın Masal'ını arıyor her yerde, tanışacağım bu sefer yolu yok Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Balım SY