0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2017 Balım Gökova-Kekova Notları (devam)Sevgili Korsan Kardeşler, bu hikaye de burada bitti. Vakit verip okuyanlara teşekkürler. Katkısı olanlara ve olacaklara daha çok teşekkür. Herkese fıstık gibi bir geç yaz ve sonbahar dilerim.Selametle
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMurat abi daha "karpuz" kesecektik Sent from my iPhone using TapatalkÖzkan Korsan Kardeşim, bir türlü tekneleri yanyana getiremedik. Arayacağım selametleBalım SY
Murat abi daha "karpuz" kesecektik Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir haftaya yaklaşıyor, Gökova'dayım. Birkaç günü KSöğüt iskelede geçirdim, matkap ile 220V gereken işleri yapmak için. Hazır iskelede iken ön güverteye iki kat naylon döşeyip zincirin 10 metrede bir renk işaretlerini attım. Bu sefer astar ve boya olarak sprey boya kullandım, bakalım nasıl olacak? Geçen Ctsi Okluk Mustafa'nın oğlunun düğünü oldu KSöğüt meydanda, pek neşeli idi, bolca zeybek çaldı, oynandı. Bu arada yeni teknelerde pek moda bir havuzluk masası lambası var. Hazırının fiyatı pek pahalı geldi. Ikea lamba, 12 v ampul, ona göre kablo, ampul duyu falan ucuza çok güzel bir masa abajurum oldu. Dört gündür İngiliz Linanında, azmak başında pinekliyorum. Bu arada içeride taban tahtalarını söküp sintineyi temizledim, içini su doldurup pompaları kontrol ettim, lavabo dolaplarının içini temizledim. Eh, kışa bir hazırlık işte. Sabahları çok çiğ oluyor. Her sabah onları kurulamak hem tekneye, hem de bana iyi geliyor. Yoga yapar gibi birşey. Bugün KSöğüt'e gittim. Orada atık su alım teknesini yakaladım, suları verdim. Raca'da bir kahve içtim, dostları gördüm. Çıkınca hava 10 knots, yelkenleri açtım, 4 knots'a kadar ancak gelebildim, ağırdan Akbük, oradan Değirmenbüküne döndüm ama yarı yolda rüzgar bitti. 1200 dev motor yine ağırdan İngiliz'e girdim, gamsız, gevşek. Yarın Bördübet'e, Küçük Çatı'ya inşallah. Yolda bi de balık tutarsak artık? Cuma'ya sıkı hava yapacak Gökova. Orada yatarım artık. Şimdi, gece, ne kadar yıldız varsa İngiliz Limanının suyunda. Yukarıda ne varsa, topu aşağıda. Serinledi hava, battaniyeyi çıkarttım. Oh be!Herkese iyi geceler, cennet Gökova'dan selamlarBalım SY