0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili Korsanlar Merhaba. Define sandığının son durumunu aşağıda görebilirsiniz. Tabloda en çok dikkat çeken formun hosting ücreti olacaktır, daha önce de belirttiğim gibi artan dövize paralel olarak bizim de hosting ödemelerimiz epey arttı. Pandemi ve sonrası koşullarda herhangi bir etkinlik te yapmayınca ufak tefek satış ve reklam geliri giderleri karşılamaya yetmedi ve zor günler için gömdüğümüz Aşina’dan kalma dolarlardan kullanmak zorunda kaldık.Kaptanım böyle ince bir düşünce için çok teşekkür ederim... Flama ,tişört vs varsa alıp destek vermek isterimBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 2022 yılı Gezgin Korsan gelir, gider tablosu yukarıda.Foruma üye her Gezgin Korsan ‘ın akçeli işlerden ve detaylarından haberi olmaya, bilgi almaya hakkı vardır.Yapılan her etkinliğin şeffaf olmasına çalışılıyor. Son gelişen Radyo ve Forum Hosting sponsorlukları (Ayrıca sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz.) kasa dışında geliştiği için bunların dışında detay bilmek isteyen her korsan, kasa sorumluları ile her zaman iletişime geçebilir.
Sevgili Korsanlar Merhaba. Define sandığının son durumunu aşağıda görebilirsiniz. ...
Geko tanıtım ve geliri artışı için ürün tasarım üretim ve satışı başta olmak üzere bir toplantı yapılması olumlu gelişmeler için ilk adım