0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

H. G.

GEKO Kasa 2022 Raporu
« : Ocak 27, 2023, 21:34:09 »
Sevgili Korsanlar Merhaba.
Define sandığının son durumunu aşağıda görebilirsiniz.
Tabloda en çok dikkat çeken formun hosting ücreti olacaktır, daha önce de belirttiğim gibi artan dövize paralel olarak bizim de hosting ödemelerimiz epey arttı. Pandemi ve sonrası koşullarda herhangi bir etkinlik te yapmayınca ufak tefek satış ve reklam geliri giderleri karşılamaya yetmedi ve zor günler için gömdüğümüz Aşina’dan kalma dolarlardan kullanmak zorunda kaldık.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

2022 yılı Gezgin Korsan gelir, gider tablosu yukarıda.
Foruma üye her Gezgin Korsan ‘ın akçeli işlerden ve detaylarından haberi olmaya, bilgi almaya hakkı vardır.
Yapılan her etkinliğin şeffaf olmasına çalışılıyor. Son gelişen Radyo ve Forum Hosting sponsorlukları (Ayrıca sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz.) kasa dışında geliştiği için bunların dışında detay bilmek isteyen her korsan, kasa sorumluları ile her zaman iletişime geçebilir.
*

Ö. T.

Ynt: GEKO Kasa 2022 Raporu
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2023, 21:52:20 »
Hakancım selam

Bu topluluğun bir üyesi olarak; bilgilendirme için  kendi adıma  teşekkür ederim,

Elinize emeğinize sağlık.

Bu arada ürünlerimiz ne durumda acaba,  kalan ürün var mı, bu konuda da bilgilendirme olursa, belki elimizde kalan stoklar için bir çalışma yapıp bitirmeye gayret ederiz.

*

S. B.

« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2023, 21:59:44 »
Tabloda en çok dikkat çeken formun hosting ücreti olacaktır, daha önce de belirttiğim gibi artan dövize paralel olarak bizim de hosting ödemelerimiz epey arttı. Pandemi ve sonrası koşullarda herhangi bir etkinlik te yapmayınca ufak tefek satış ve reklam geliri giderleri karşılamaya yetmedi ve zor günler için gömdüğümüz Aşina’dan kalma dolarlardan kullanmak zorunda kaldık.

Kaptanım böyle ince bir düşünce için çok teşekkür ederim... Flama ,tişört vs varsa alıp destek vermek isterim

2022 yılı Gezgin Korsan gelir, gider tablosu yukarıda.
Foruma üye her Gezgin Korsan ‘ın akçeli işlerden ve detaylarından haberi olmaya, bilgi almaya hakkı vardır.
Yapılan her etkinliğin şeffaf olmasına çalışılıyor. Son gelişen Radyo ve Forum Hosting sponsorlukları (Ayrıca sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz.) kasa dışında geliştiği için bunların dışında detay bilmek isteyen her korsan, kasa sorumluları ile her zaman iletişime geçebilir.

*

H. Z.

« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2023, 22:12:48 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bu paramızı nasıl değerlendirelim? Bağış yapabiliriz. Biliyorsunuz ki Naviga Magazin Radyoya, Selmarin Foruma sponsor oldu bir rica ile

Lösev'e mesela. GeKo bağışta bulunsa şanlı bir şekilde?
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2023, 22:17:06 Gönderen: Hakan Zorlu »
*

M. B. A.

« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2023, 23:17:23 »
...

Elinize sağlık. Flama vs. durumları nedir? Geçen yaz pek az Gezgin Korsan flamalı tekne gördüm aşağılarda... Ayrıca tişört vs. düşünülüyor mu?

*

E. A.

« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2023, 23:56:17 »
Lösev’e bağış fikri  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. Z.

« Yanıtla #6 : Ocak 28, 2023, 01:26:23 »
Neyse, ürün ne var elimizde adet rica edelim. En son ben bere ve maske yaptırmıştım ve Kalamış marina'daki etkinlikte bedelini satışla çıkarıp teslim etmiştim. Ama ben yaptım diye onlar hiç saışa çııkarılmadı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Stok nedir, hangi üründen kaç adet var herkes bir öğrensin.

*

H. Ü.

« Yanıtla #7 : Ocak 28, 2023, 01:33:01 »
Geko tanıtım ve geliri artışı için ürün tasarım üretim ve satışı başta olmak üzere bir toplantı yapılması olumlu gelişmeler için ilk adım
*

A. K.

« Yanıtla #8 : Ocak 28, 2023, 12:29:02 »
Geko tanıtım ve geliri artışı için ürün tasarım üretim ve satışı başta olmak üzere bir toplantı yapılması olumlu gelişmeler için ilk adım

Aynen katılıyorum ürünün dışında başka türlü faaliyetlerde olabilir. En azından İstanbulda olanlardan başlayalım.
Hakan kaptan bu işi organize edebilirseniz katılırım. farklı önerilrde de bulunurum
*

Ö. T.

« Yanıtla #9 : Ocak 31, 2023, 20:45:33 »
Ürün stoklarımız konusunda bilgi rica etmiştik ama, ilgili arkadaşımız müsait olduğunda paylaşırsa sevinirim