0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

G. K. M.

Forumun 2025 Yılı Masrafları Hakkında
« : Şubat 11, 2025, 11:04:30 »
Eski moderasyon ekibi, forumdan ayrılırken alıkoydukları kasayı forum için kullanacaklarını ve düzenli raporlama yapacaklarını taahhüt etmelerine rağmen, üyelerin bilgisi ve onayı olmadan DAK-SAR'a bağışlamıştır.

Bu nedenle, 2025 yılı forum masraflarını (domain, hosting, mail server, yedekleme, radyo) var olan birikimlerimiz ile değil sponsor destekleriyle karşılamak zorunda kaldık.

Aşağıda özet dökümü görülen 2025 masraflarımız, MODA MARINE (Kenan Kabuk ve Faruk Akkaya) ile WINDWORKS (Emre Özcan) tarafından karşılanarak, bu zor dönemde forumumuza destek olunmuştur. 

------------------------- 
Hosting (Web + Mail): 17.551,40 TL 
Domain adları (7 adet): 4.301,83 TL 
Yedekleme Sunucusu: 2.561,67 TL
Radyo Yayın Sunucusu: 6000TL

------------------------- 

Forumun bu giderlerinin, korsanların ortak kasasından değil, sponsor destekleriyle karşılandığını tüm üyelerimize duyurur, destek veren sponsorlarımıza teşekkür ederiz.

Sponsor bannerlarımız hazır olduğunda, forum sayfalarında yıl boyunca gösterilmeye başlanacaktır.

Gezgin Korsan Moderasyon Ekibi
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2025, 16:02:22 Gönderen: Özgür Ökten »
*

A. S.

Ynt: Forumun 2025 Yılı Masrafları Hakkında
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2025, 15:39:46 »
2023-2024 yılı, forum kasası sanırım unutulmuş 2 yılın detaylı olarak hepimize duyurulması bizi mutlu edecektir ...

*

H. Z.

« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2025, 21:38:15 »
  Olan para paylaşılır. Yok ki. Neden acaba Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. S.

« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2025, 23:38:47 »
Yooooo para olmazssa da,harcama varsa,hosting ödenmişse,biri sponsor olmuşsa kasa eksi bile olsa, Excel olarak konulur,kasa demek nakit para demek değildir,hesap hareketlerinin tümüne muhasebede genel olarak kasa denir.
Forumda eski kasanın haricinde hiçbir harekete rastlamadım ...
*

M. A.

« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2025, 00:20:57 »
Müge Anlı duymasa bari ...

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

H. Z.

« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2025, 00:27:54 »
Yooooo para olmazssa da,harcama varsa,hosting ödenmişse,biri sponsor olmuşsa kasa eksi bile olsa, Excel olarak konulur,kasa demek nakit para demek değildir,hesap hareketlerinin tümüne muhasebede genel olarak kasa denir.
Forumda eski kasanın haricinde hiçbir harekete rastlamadım ...

Her daim Forum kasasına açıklayacağız deyip iki sene dört ay açıklamayan grubu savunmak çok ironik. Siz de Vakıfbnk hesaplarınızı açamamıştınız bir toplantıda hatırlarsanız aren Kaptanim ki o zaman kasa görevilseydiniz. Hatta Gzgin Korsana özel actiginiz hesabı "bazı özel sebeplerden dolayı size gösteremem" demiştiniz, oysa hesabı yani o hesabı gezin korsan kasası için açmıştınız hatırlatmak isterim!! Neden gösterememiştiniz? Bahanenizi de söylemediniz 7 sene evvel. Şimdi açıklayın.

Madem bu kadar iddialısınız neden yüzünüzü gösteren bir profil fotonuz yok?? Zihnimizle oynamaya kalkmanız biz üzer..

Daksar hepimizin canı ama bir mecrada toplanan parayı başka bir mecraya bağışlarken kimden, veya topluluktan teyit almadan yapmanız ayıp!! Hem de çok ayıp. İnsanların zihniyle oynamaya kalkmayın yukarıda dediğim gibi. Kimseyi yok sayamazsınız.
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2025, 00:41:39 Gönderen: Hakan Zorlu »
*

H. Z.

« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2025, 01:01:04 »
Biz sadece buradaki Gezgin Korsan inisiyatifinin, kişi ve gönül veren üyelerin ödediği paraları savunmaya çalışan bir avuç insanız.

Hakkı sorgulayanı eleştiren varsa bilemeyiz. Biz hepimizin hakkını savunuyoruz. Bunun için taşlanacaksak sorun değil..

*

A. S.

« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2025, 01:56:12 »
Ben sadece 2023-24 yıllarını kapsayan 2 yıl için ,şeffaflık adına bir döküm istedim,anladım ki zamanında benim hassasiyetimi gösterecek kimse yok.
Adam kaçak kat çıkmış,belediye gelmiş, karşıda da kaçak kat var demek gibi bir şey.
Bahsettiğiniz konu hakkında bilgim yok,son kasa ben değilim,üstelik de yapılan bağış herkes tarafından,hatta siz tarafından da övgü ile bahsedildi.
2023-24 yılı hesap dökümü şeffaflığımızın devamıdır,nedense sizin kasayı tuttuğunuz dönemler kapkaranlık,bakkal defteri gibi ...
*

A. S.

« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2025, 02:08:06 »
Yüzümü gösteren profil koyma zorunluluğu varsa koyarım,fakat tekne sahibi olarak kısa zaman diliminde,Korsanlardan biri fotodaki tekneyi gördüğü an benim kim olduğumu zaten anlar ...
*

M. A.

« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2025, 03:18:48 »
Toplanan bir miktar parayı kimseye sormadan hibe etmişsiniz , hala neyin peşindesiniz anlayamadım şahsen..Ben buraya bir tekne aldığım için ve hali ile denizi , denizde olmayı sevdiğim için , bir şeyler öğreneyim , kendimi geliştireyim , tecrubeli kaptan abi-kardeşlerimden faydalanayım diye geliyorum ama sürekli bir şekilde ortaya tartışma çıksın , insanlar huzursuz olsun diye bir konu açılıyor malum kaptan tarafından , gerçekten bunları görmek okumak istemiyorum , gereksiz stress ortamı yaratmayın ..

Amacınız nedir açık olarak ifade ederseniz yardımcı olalım...Yardım yapılacak başka dernek öneriniz varsa söyleyin yardım edelim ve konu kapansın artık..
*

H. Z.

« Yanıtla #10 : Şubat 13, 2025, 07:46:22 »
Ben sadece 2023-24 yıllarını kapsayan 2 yıl için ,şeffaflık adına bir döküm istedim,anladım ki zamanında benim hassasiyetimi gösterecek kimse yok.
Adam kaçak kat çıkmış,belediye gelmiş, karşıda da kaçak kat var demek gibi bir şey.
Bahsettiğiniz konu hakkında bilgim yok,son kasa ben değilim,üstelik de yapılan bağış herkes tarafından,hatta siz tarafından da övgü ile bahsedildi.
2023-24 yılı hesap dökümü şeffaflığımızın devamıdır,nedense sizin kasayı tuttuğunuz dönemler kapkaranlık,bakkal defteri gibi ...

Hesap veremeyen neden hesap sorar?? Veremediğiniz hesaba karşı verilmeyecek hesap yok, Gezgin Korsan parası Gezgin Korsan'a kullanılacaktır deyip kafaya göre iş yapıyorsunuz onca insanın zihin ve inisiyatifini hiçe sayarak!!!!! Bu hakkı siz beş kişiye kim verdi? Lideriniz kim??

Buyrun

[quote author=Hakan Gönüllü
Mevcut para yine korsanların bilgisi dahlinde ve Gezgin Korsan ’ın ihtiyaç ve etkinlikleri için kullanılacak, raporlanacak ve periyodik olarak da burada son durumu paylaşılacaktır.

Hakan Erim
Gülümser Özharar
Betül Özçelik
Hakan Gönüllü
Aren Santikyan

Bu mesaj üzerine eski kasa arkadaşların sorumluluklarını Hakan Gönüllü dostumuz belirtmiş. Şimdi sizlerle ödenen faturaları paylaşıyoruz.

2025 yılına ait hosting ve domain masraflarının fatura ve dekontları ekte yer almaktadır. Öncelikle kasayı elinde tutan arkadaşlarımızın ve sitenin yılda 10 dolar masrafı olduğunu düşünen arkadaşlarımızın incelemesini rica ediyoruz. Sonrasında ise gerekli ödemeyi yapmalarını bekliyoruz. Ödeme yapıldıktan sonra Dekontunu da buradan paylaşabiliriz.
Kasanın raporlanarak periyodik aralıklar ile burada paylaşılacağını dile getirmiştiniz ancak sözünüzde durmadığınız net bir şekilde görülmektedir. Lütfen en azından belgelenmiş forum masraflarını da görmezden gelmeyerek sorumluluğunuzdan kaçmazsanız seviniriz.

Gereğinin yerine getirileceğine ve Gezgin Korsanların hakkının teslim edileceğine inanıyoruz.

Masraflar yularıda okuyun. Hakim değilsiniz fikir beyan ediyorsunuz

Yüzümü gösteren profil koyma zorunluluğu varsa koyarım,fakat tekne sahibi olarak kısa zaman diliminde,Korsanlardan biri fotodaki tekneyi gördüğü an benim kim olduğumu zaten anlar ...

Kendinizi nasıl bir yere koyduysanız kendi zihninizde amatör denizcilik camiasında ama emin olun esameniz dahi okunmuyor   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap YAZIK  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Hatırlatmamız gereken bir şey var, Gezgin Korsan Tekne sahibi kulup değil denize gönül verenlerin oluşumudur. Neydim demeyin, ne olacağım deyin, yarın ne oldum dersiniz.. Bunca yıldır anlamadıysanız, biraz okuyunuz..

Mağrur olma padişahım senden büyük Tanrı var.. Di mi? Peki peki anladık, büyük insansınız  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Ay güleceğim tuttu

Giderler ilgili topicteki gibi bu posta da ekte de eklendi. Radyo dahil!! Herşey yasal faturalarla ekte sabit.

Sevgili Aren kaptan, neyi zorluyorsunuz hesap veremediniz. GEKO için açtığınız hesabın dahi. Bence yeterli, zorlamayın..

Size mental yorgunluk yaratır..

Önce neden bir inisiyatifin parasını değerli bir oluşum olmasına rağmen Gezgin Korsan'lara sormadan bağışladınız ve kendi hesabınıza gelen parayı açıklayamadınız onu anlatın. Sonra devam ederiz... Biz zaten sponsor bulup veya cebimizden öderdik. Ama kafaya göre iş yapmak nedir? Siz misiniz borazan?

Sizin yapamadığınızı cepten ödedik sonra Gezgin Korsan'a değer veren hassas  bir sponsor çıktı ödedi. Bu sizin ayıbınız. Yüzünüz kızarsın. Kaç yıl hesap veremediniz. Sonra topu taca atıp koskoca camiayı hiçe sayıp icazetini almadan veya kafanıza bağış yaptınız ki evet oyu verir sponsor da bulurduk.  Siz ne yaptınız bu oluşuma ne katkıda blundunuz? YAZIK, iyi bişi yaptınız sanırken bağladığınız kurumu da hiçe saydınız. Bekleseydiniz zaten icazet verirdik. Bu öz güveni size kim verdi, Kimin inisiyatifindeki para ile kime ne şekilde.. Neyse.. ne yapıyorsunuz?? SİZ KİMSİNİZ?? Bu arada helal olsun DAKSAR'a giden bağışın ama siz sormadan yaptığınız için ve katkınız yokken bu hareketten UTANIN..

Neden Hakan Gönüllü'nün  mesajındaki yani siz hariç 4 kişi susuyor da siz öne çıkıyorsunuz?? Neden siz ortada geziyorsunuz? Size mi görev tevdi edildi? Onlar neden gizli kalıyor? Hatırlatalım mı isimlerini? Pembe renklerle.. Neden Günah Keçisi oldunuz? Küçük akıllarla büyük bir topluluğun zihniyle oynamaya çalışmayın. AYIP!!

Yeter sıktı bu konu, yapamadınız hesap veremediniz, kapatın işte daha fazla suçlanıp kendinizi yıpratmayın ve buradaki denizcileri yormayın. YETER!!..

Apırsanız da, köpürsenz de Gezgin Korsan yoluna devam ediyor..
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2025, 08:02:45 Gönderen: Hakan Zorlu »