0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yooooo para olmazssa da,harcama varsa,hosting ödenmişse,biri sponsor olmuşsa kasa eksi bile olsa, Excel olarak konulur,kasa demek nakit para demek değildir,hesap hareketlerinin tümüne muhasebede genel olarak kasa denir.Forumda eski kasanın haricinde hiçbir harekete rastlamadım ...
Ben sadece 2023-24 yıllarını kapsayan 2 yıl için ,şeffaflık adına bir döküm istedim,anladım ki zamanında benim hassasiyetimi gösterecek kimse yok.Adam kaçak kat çıkmış,belediye gelmiş, karşıda da kaçak kat var demek gibi bir şey.Bahsettiğiniz konu hakkında bilgim yok,son kasa ben değilim,üstelik de yapılan bağış herkes tarafından,hatta siz tarafından da övgü ile bahsedildi.2023-24 yılı hesap dökümü şeffaflığımızın devamıdır,nedense sizin kasayı tuttuğunuz dönemler kapkaranlık,bakkal defteri gibi ...Hesap veremeyen neden hesap sorar?? Veremediğiniz hesaba karşı verilmeyecek hesap yok, Gezgin Korsan parası Gezgin Korsan'a kullanılacaktır deyip kafaya göre iş yapıyorsunuz onca insanın zihin ve inisiyatifini hiçe sayarak!!!!! Bu hakkı siz beş kişiye kim verdi? Lideriniz kim??BuyrunBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap[quote author=Hakan Gönüllü Mevcut para yine korsanların bilgisi dahlinde ve Gezgin Korsan ’ın ihtiyaç ve etkinlikleri için kullanılacak, raporlanacak ve periyodik olarak da burada son durumu paylaşılacaktır.Hakan ErimGülümser ÖzhararBetül ÖzçelikHakan GönüllüAren SantikyanBu mesaj üzerine eski kasa arkadaşların sorumluluklarını Hakan Gönüllü dostumuz belirtmiş. Şimdi sizlerle ödenen faturaları paylaşıyoruz. 2025 yılına ait hosting ve domain masraflarının fatura ve dekontları ekte yer almaktadır. Öncelikle kasayı elinde tutan arkadaşlarımızın ve sitenin yılda 10 dolar masrafı olduğunu düşünen arkadaşlarımızın incelemesini rica ediyoruz. Sonrasında ise gerekli ödemeyi yapmalarını bekliyoruz. Ödeme yapıldıktan sonra Dekontunu da buradan paylaşabiliriz. Kasanın raporlanarak periyodik aralıklar ile burada paylaşılacağını dile getirmiştiniz ancak sözünüzde durmadığınız net bir şekilde görülmektedir. Lütfen en azından belgelenmiş forum masraflarını da görmezden gelmeyerek sorumluluğunuzdan kaçmazsanız seviniriz.Gereğinin yerine getirileceğine ve Gezgin Korsanların hakkının teslim edileceğine inanıyoruz.
[quote author=Hakan Gönüllü Mevcut para yine korsanların bilgisi dahlinde ve Gezgin Korsan ’ın ihtiyaç ve etkinlikleri için kullanılacak, raporlanacak ve periyodik olarak da burada son durumu paylaşılacaktır.Hakan ErimGülümser ÖzhararBetül ÖzçelikHakan GönüllüAren Santikyan
Yüzümü gösteren profil koyma zorunluluğu varsa koyarım,fakat tekne sahibi olarak kısa zaman diliminde,Korsanlardan biri fotodaki tekneyi gördüğü an benim kim olduğumu zaten anlar ...