0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kim kim veya hangi başkana itaat ediyor?? Bu parayı vermeyen kardeşler neden bu kadar rahat? 17.000 kişilik bir gruptan daha mı zekiler?
Biz burada 1 lira, 10 lira 100 lira veya 100.000 lira mantığında değiliz
Mevcut para yine korsanların bilgisi dahlinde ve Gezgin Korsan ’ın ihtiyaç ve etkinlikleri için kullanılacak, raporlanacak ve periyodik olarak da burada son durumu paylaşılacaktır.
Maalesef konu fazla uzuyor ama diger taraftan aktif kasa halen Hakan Gonullu korsan adina devam ediyor.Ben bir kac ay evvel Aren korsan'dan flama rica etmistim daha onceleri de kendisinden aldigim icin, odemesini de Hakan korsanin IBAN'ina gonderdim.Bu demek ki kasadan forum adina bir cikis olmasa dahi kasaya giris devam ediyor.Gercekten hos degil ve bizlere yakismiyor.Umarim hukuki surec baslamadan ve tartismalar da daha fazla uzamadan birlikte sulh icinde cozulur ve eski dostluklar tekrar tesis edilir.Forum sanal bir ortam olabilir ama pek cogumuz denizlerde karsilasiyoruz, deniz kulturunden gelen yardimlasma durtumuz orada halen devam ediyor, bu felsefeyi tekrar foruma getirmemiz lazim.
Maalesef konu fazla uzuyor ama diger taraftan aktif kasa halen Hakan Gonullu korsan adina devam ediyor.Ben bir kac ay evvel Aren korsan'dan flama rica etmistim daha onceleri de kendisinden aldigim icin, odemesini de Hakan korsanin IBAN'ina gonderdim.Bu demek ki kasadan forum adina bir cikis olmasa dahi kasaya giris devam ediyor.Gercekten hos degil ve bizlere yakismiyor.Umarim hukuki surec baslamadan ve tartismalar da daha fazla uzamadan birlikte sulh icinde cozulur ve eski dostluklar tekrar tesis edilir
Dostlar, son kez yazıyorum.‘Gezgin Korsan’ dernekleşmeli. Forum, derneğin yönetiminde olmalı.Akçeli işler olacaksa iktisadi işletme kurulmalı.17bin+ üye var, bir çok yararlı iş yapılabilirYoksa bu işin sonu DSTİ gibi olur☹ sevgi ve saygıyla