0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapİşin acı yanı olayı hırsızlık, gasp, kasa parasından menfaat sağlama gibi suçlamalara çevirip hakaret edenlere hiç uyarıda bulunmuyor ve engellemiyorsunuz. Hırsıza hırsız denir. Bu kadar basit, gelsinler değiliz desinler. Onlar senelerce etkinliklerde ve denizde bir arada olduğumuz arkadaşlarımız. Hırsız diyemezsin. Yapılan inatlaşmayı onaylamıyorum. Paranın tutulması doğru değil. Özgür ya da Efe hiç telefon ile ulaşmış ve nedenini sormuş mu? Foruma girmiyorlar belki ama sizden önce buraya bunca emek vermiş insanlara hırsız diyemezsiniz.Üslup gider yapıcı, kabadayıvari bir yere evriliyor. Bu tarzdan vazgeçin. Özgür kaptan ve Efe kaptan bu üslup moderasyonun yeni tarzı mı olacak. Adamlar cevap vermiyor ya da parayı tutmaya devam ediyorsa ağzımıza ne gelirse söylemek mübah mı olacak. Yoksa akıllı olgun insanlar gibi dostluğa zarar vermeden işimize mi bakacağız.Hakaret hepimizi yaralıyor.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapİşin acı yanı olayı hırsızlık, gasp, kasa parasından menfaat sağlama gibi suçlamalara çevirip hakaret edenlere hiç uyarıda bulunmuyor ve engellemiyorsunuz. Hırsıza hırsız denir. Bu kadar basit, gelsinler değiliz desinler.
İşin acı yanı olayı hırsızlık, gasp, kasa parasından menfaat sağlama gibi suçlamalara çevirip hakaret edenlere hiç uyarıda bulunmuyor ve engellemiyorsunuz.
Vay canına, toplumun iradesi ile toplanan akçenin hesabını veremeyen değil hesabını soran suçlu oluyor demek.
Bu kanıya mı vardınız? Yukarıda yazdıklarımın neresi yanlış?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu kanıya mı vardınız? Yukarıda yazdıklarımın neresi yanlış?İnsanlar kitabın ortasından, açık açık konuşmayı unutmuş. Bir şey dümdüz söylenince şaşıp kalıyorlar.
20 yaş küçük birisi asker arkadaşım gibi rahat ve giderli konuşunca gerçekten şaşıp kalıyorum. Şimdi düşünüyorum da bir etkinlik yapsak yüz yüze gelsek nasıl el sıkışacağız. Eskiden senede 5-6 farklı etkinlik olur korsanlar yer içer şakalaşır, rencide etmemeye özen gösterirdi.Haklısın şaşıp kalıyorlar.
Özgür kaptan ve Efe kaptan bu üslup moderasyonun yeni tarzı mı olacak.