0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu urun gercekten cok iyi. Hem guclu hem de pili cok uzun dayaniyor.3 yildir botumda kullaniyorum, daha pil degistirmedim.Ayrica Yunanistan sularinda bir gece seyrinde seyir fenerlerimden biri ariza yapmisti, yerine bunu taktim ve gecici olarak acil durum cozumu oldu.Normal hava sartlarinda 3 milden gorulebiliyor ki sanirim bu kayiklar icin yeterli bir mesafe (tam gorunebilirlik mesafe sartini bilmiyorum)Ayrica cakar modu var ve gerekli hallerde bu modda kullanarak dikkat cekebilirsiniz.Tek sorunu lastikli bir baglantisi olmasi ve arada bu lastigin tutundugu tirnaktan ayrilma egiliminde olmasi. Bagladiginiz yere dikkat etmeniz ve lastigini tam oturtmaniz gerek.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Özgür korsanım ayrıca bir hatırlatma yapma gereği duydum.Sizin de fark edeceğiniz gibi, biz Gezgin Korsanlar yüzümüzün göründüğü fotoğraflar kullanıyoruz profil fotosu olarak. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKayığınız çok güzel ama sizi görsek daha iyi olur profilinizde Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ya konuyu sulandiracagim ama ben profil fotograflarinin sadece yuz degil, guler yuz olmasi sarti da koyalim diyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapO kadar cok dert tasa var ki gundelik hayatta, surada birbirimize bakarken icimiz acilsin, hem tartismali konular da belki bu sayede biraz daha sakin gecer Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap