0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E. U.

Kavalier 800 yapımı ile ilgili
« : Ağustos 29, 2022, 16:09:30 »
Merhabalar sevgili korsanlar,
Yıllar önce başlamış olduğumuz Kavalier 800 projemizi bitirmek üzere Denizi ile meşhur Başkentimize getirdim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ve burada yağmurlardan gözümü açabildiğim sürece bitirmeye çalışıyorum,Sevgili Mehmet Ünsalan Kaptana özelden de yazdım belki görecektir.teknemim macun işi bitti ve çevirmek üzereyim,planlarım tutmasada çevirdikten sonra neler yapacağımın planını yapmak istiyorum.özellikle k800 yapan ve suyla buluşturan kaptanlarımızın engin tecrübelerine çoooook ihtiyacım var,k800 'ü suyla buluşturup deniz seyirlerinden 1-2 gaz verecek hikayey Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap e de muhtacım .Benim telefon numaram 05323779474
Şimdiden teşekkür ederim.
*

E. U.

Ynt: Kavalier 800 yapımı ile ilgili
« Yanıtla #1 : Ağustos 05, 2025, 12:50:07 »
 Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kavalier 800 Teknemizi su ile buluşturdum,darısı tüm kendi teknesini yapan arkadaşlarımıza da nasip olsun.

*

E. S.

« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2025, 12:57:39 »
Kazasız belasız güzel günlerde kullanin, salmanin altından su eksik olmasın.

*

E. U.

« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2025, 13:00:34 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kazasız belasız güzel günlerde kullanin, salmanin altından su eksik olmasın.

teşekkür ederim
*

S. T.

« Yanıtla #4 : Ağustos 06, 2025, 12:39:35 »
Merhum Reşat kaptanın başladığı proje degilmi bu?
Tebrikler, merhumun emegi,hayali heba olmamış .
Güle güle kullanın..

*

E. U.

« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2025, 15:13:05 »
evet babayla başlamıştık Ankara-Sakarya arası çok mekik dokumuştum o zamanlar. ,alt kabuktan sonra Ankaraya getirmiştim,Teşekkür ederim
*

E. K.

« Yanıtla #6 : Ağustos 06, 2025, 23:33:16 »
Bizim yaptığımızdan daha güzel duruyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ankara da olduğunu şimdi öğrenmiş olmaktan gerçekten üzüldüm
Keyifle kullanmanız dileğiyle

*

E. U.

« Yanıtla #7 : Ağustos 07, 2025, 10:19:18 »
Teşekkür ederim,yapılan her tekne güzel oluyor eminim sizinki de çok güzeldir,ben sadece üst kısmını biraz modifiye ettim,çok linç yedim ama genede inadım kırılmadı.
*

M. B. A.

« Yanıtla #8 : Ağustos 07, 2025, 15:28:53 »
Tebrikler Ercüment kaptan, karinasından su eksik olmasın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. U.

« Yanıtla #9 : Ağustos 07, 2025, 16:44:51 »
teşekkür ederim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. Y.

« Yanıtla #10 : Ağustos 09, 2025, 17:53:02 »
Tebrikler çok güzel duruyor...Elinize sağlık. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. U.

« Yanıtla #11 : Ağustos 09, 2025, 20:34:01 »
Tesekkur ederim