0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2. Kutudan bozuk çıkan ArtıPlus 40A'in yenisi yolda. Ciddi para verdim ama güvenmiyorum. Sahil güvenlik kullanıyor filan diye çok övdüler ama adamların imalattan bozuk aleti değiştirmeleri 2 hafta sürdü, midem bulandı.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap2. Kutudan bozuk çıkan ArtıPlus 40A'in yenisi yolda. Ciddi para verdim ama güvenmiyorum. Sahil güvenlik kullanıyor filan diye çok övdüler ama adamların imalattan bozuk aleti değiştirmeleri 2 hafta sürdü, midem bulandı. Bu yerli imalar redresörün markası nedir? Web sitesi var mı? incelemek isterim.Bu model ismine göre arayınca bişey bulamadım.
Ve ne bulduk? İki tane 12V 20A Led trafosu... Çin malı, cinin malı, herkes onu kullanmalı. "Yılların emeği, patentli teknoloji...." Yalan işte, tanesi perakende 450 liraya satılan led trafosu.
Aboov! İnanmıyorum! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapEh bir de bu o zaman akünün karakteristiğine göre de vermiyor olabilir şarj akımını? off... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapWeb sitesindeki açıklamalarında bir yerde "IP54'e kadar koruma" diyor, daha aşağıda bir yerde "IP20 sınıfı" diyor..IP54 fena değil (toza karşı sınırlı koruma, suya karşı üstüne basınçsız su dökülürse girmiyor),ama IP20 felaket! (İçine 12mm'den büyük şeyler giremiyor! Suya karşı hiç koruma yok!)Gerçi genelde güvertede kullanılmayan marin elektroniklerin su-toz geçirmekten çok sürekli titreşim, sallantı, yalpa ortamlarında sorun çıkartmaması ve iç yapısındaki tüm kablo ve bakır yüzeylerin kalaylı olması yeterli..