0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. D.

olm bunları yapabiliosun ama oyun yazamıosun. Nasıl bir adamsın sen yaw. Oyun yaz para kırarsın diorum hala ot du böcekti onlarla uğraşıosun.

*

M. A.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Deepcycle AGM akü neler önerilir, fiyatları ne düzeydedir?

Bosch L6 115A Deepcycle AGM,
Motor için de Bosch S4 AGM
Ben memnunum (maşallah diyip, dilimi de ısırayım)...

*

N. İ.

lütfen sırayı bozup araya kaynak yapmaya çalışmayalım...
oyundan önce daha ios uygulamalarını yazacak.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

E. Ç.

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

Ö. Ö.

İlk oyunu ios için yazayım bari! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

öZgür (mobil)

*

N. İ.

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

Birleştirip genel bir yazılım yapabilirmisiniz?
*

H. E.

Çok güzel olur!
*

Ö. Ö.

Yeni projem ; Hem Android hem IOS'da çalışan rüzgarları da gösteren oyunlu eğlenceli güneş paneli uygulaması! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

öZgür (mobil)

*

A. E.

Yeni projem ; Hem Android hem IOS'da çalışan rüzgarları da gösteren oyunlu eğlenceli güneş paneli uygulaması! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

öZgür (mobil)

Bekliyorum oyunlu iOS programınızı. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bu arada benim akülerimi atıp bir adet 2’p deepcycle akü koymam halinde 25 amperlik redresörümü değiştirmem gerekmez sanırım. Ve 20 Watt lık müptezel güneş enerji regülatörümü?

Tabii 48 saaatlik hesapla iki adet 200 Ah lik deepcycle akü koyduğumda yanı soruları tekrarlıyorum.redresör ve şarj regülatörü yeterli olacak mı?
*

A. E.

Piyasada yerli deepcycle aküler var. Çoğu jel akü. Burada yerli aküyü al, diğerlerinin yarı fiyatına, 8 yıl değil 5 yıl dayansa yine kârlısın, hem de yerli sanayi gelişir daha iyisini yapar zamanla diyebileceğimiz yerli marka var mı?

200 Ah lik çok fazla kü görmedim üstelik. Victron var. Benim gördüğüm.
*

A. E.

Bir de jel ve AGM arasında nasıl bir tercih yapabiliriz?
*

A. E.

Bu da son soru ( bu gün yani  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
Motor aküsü halen sulu akü. Güneş enerjisi sadece servis akülerine bağlı. Ama redresör eski model ve onun şarjı iki farklı gurupta ( deepcycle ve sulu) sıkıntıya sebep olur mu?
*

A. D.

Redresörü  sulu aküye göre ayarlarsan sorun olmaz. İki farklı üç farklı tipte aküyü beraber şarj edebilirsin paralellemediğin sürece. Sadece şarj merkezini en kalitesize göre ayarlaman gerek. O zaman en kalitesiz olan bozulmaz sadece diğerleri olması gerektiğinden daha yavaş dolar.
*

Ö. Ö.

Bir de jel ve AGM arasında nasıl bir tercih yapabiliriz?
Kabaca CCA (marş basma) özellikleri nedeni ile jeller servis için, agmler marş/başpervane için daha uygun denilebilir.

öZgür (mobil)