0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu güçler (18 30 hp)ayni boydaki ve ağırlıktaki motorluyat için geçerlimi?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDeğerli Kaptan arkadaşlar; 2009 Model çok temiz bir Bavaria 34 model yelkenli beğendim , almaya karar verdim ancak, motoru 30 hp zannediyordum, motor Volvo D1-20 , 18 hp, Z drive imiş . Motor saati 300 . Teknenin deplasmanı 12.540 lb. İlk teknem olacak. Bu tekne için yeterli olur mu 18hp motor, sert havalarda sıkıntı yaşar mıyım. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz, selamlar.Orkun Korsanım merhaba, Tekneyi aldığınız varsayımı üzerinden soruyorum. Yaklaşık 1 senelik kullanımınızda bir sıkıntı yaşadınız mı ? Teşekkürler,Merhabalar ; Tekne aldım ama Bavaria 34ü değil , 2007 Bavaria 33 aldım. Motor 29 beygir, bunda hiçbir sıkıntı yok 7-7,5 knot rahat gidiyor. 18 beygir için aslında hırvatistanda bir test sürüşü yaptım, onda da bir sıkıntı yoktu ( teknenin altı çok kirliydi bu arada ). Tam doğru bir görüş bildirmem mümkün değil ama, genel hissiyatım 18 beygir de yeterli bu ebatta tekneler için.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDeğerli Kaptan arkadaşlar; 2009 Model çok temiz bir Bavaria 34 model yelkenli beğendim , almaya karar verdim ancak, motoru 30 hp zannediyordum, motor Volvo D1-20 , 18 hp, Z drive imiş . Motor saati 300 . Teknenin deplasmanı 12.540 lb. İlk teknem olacak. Bu tekne için yeterli olur mu 18hp motor, sert havalarda sıkıntı yaşar mıyım. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz, selamlar.Orkun Korsanım merhaba, Tekneyi aldığınız varsayımı üzerinden soruyorum. Yaklaşık 1 senelik kullanımınızda bir sıkıntı yaşadınız mı ? Teşekkürler,
Değerli Kaptan arkadaşlar; 2009 Model çok temiz bir Bavaria 34 model yelkenli beğendim , almaya karar verdim ancak, motoru 30 hp zannediyordum, motor Volvo D1-20 , 18 hp, Z drive imiş . Motor saati 300 . Teknenin deplasmanı 12.540 lb. İlk teknem olacak. Bu tekne için yeterli olur mu 18hp motor, sert havalarda sıkıntı yaşar mıyım. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz, selamlar.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDeğerli Kaptan arkadaşlar; 2009 Model çok temiz bir Bavaria 34 model yelkenli beğendim , almaya karar verdim ancak, motoru 30 hp zannediyordum, motor Volvo D1-20 , 18 hp, Z drive imiş . Motor saati 300 . Teknenin deplasmanı 12.540 lb. İlk teknem olacak. Bu tekne için yeterli olur mu 18hp motor, sert havalarda sıkıntı yaşar mıyım. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz, selamlar.31 feet için bence gayet yeterli olur. Umarım hayalinize kavuşursunuz. Selamlar.Orkun Korsanım merhaba, Tekneyi aldığınız varsayımı üzerinden soruyorum. Yaklaşık 1 senelik kullanımınızda bir sıkıntı yaşadınız mı ? Teşekkürler,Merhabalar ; Tekne aldım ama Bavaria 34ü değil , 2007 Bavaria 33 aldım. Motor 29 beygir, bunda hiçbir sıkıntı yok 7-7,5 knot rahat gidiyor. 18 beygir için aslında hırvatistanda bir test sürüşü yaptım, onda da bir sıkıntı yoktu ( teknenin altı çok kirliydi bu arada ). Tam doğru bir görüş bildirmem mümkün değil ama, genel hissiyatım 18 beygir de yeterli bu ebatta tekneler için.Güzel günlerde kullanın Orkun Korsanım, Ben de bir Bavaria 31 Cruiser alma arifesindeyim, o ndenle tecrübelerinizi merak etmiştim. Özgür Korsanım içimi rahatlattı tecrübeleri ile çok teşekkürler.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDeğerli Kaptan arkadaşlar; 2009 Model çok temiz bir Bavaria 34 model yelkenli beğendim , almaya karar verdim ancak, motoru 30 hp zannediyordum, motor Volvo D1-20 , 18 hp, Z drive imiş . Motor saati 300 . Teknenin deplasmanı 12.540 lb. İlk teknem olacak. Bu tekne için yeterli olur mu 18hp motor, sert havalarda sıkıntı yaşar mıyım. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz, selamlar.31 feet için bence gayet yeterli olur. Umarım hayalinize kavuşursunuz. Selamlar.Orkun Korsanım merhaba, Tekneyi aldığınız varsayımı üzerinden soruyorum. Yaklaşık 1 senelik kullanımınızda bir sıkıntı yaşadınız mı ? Teşekkürler,Merhabalar ; Tekne aldım ama Bavaria 34ü değil , 2007 Bavaria 33 aldım. Motor 29 beygir, bunda hiçbir sıkıntı yok 7-7,5 knot rahat gidiyor. 18 beygir için aslında hırvatistanda bir test sürüşü yaptım, onda da bir sıkıntı yoktu ( teknenin altı çok kirliydi bu arada ). Tam doğru bir görüş bildirmem mümkün değil ama, genel hissiyatım 18 beygir de yeterli bu ebatta tekneler için.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDeğerli Kaptan arkadaşlar; 2009 Model çok temiz bir Bavaria 34 model yelkenli beğendim , almaya karar verdim ancak, motoru 30 hp zannediyordum, motor Volvo D1-20 , 18 hp, Z drive imiş . Motor saati 300 . Teknenin deplasmanı 12.540 lb. İlk teknem olacak. Bu tekne için yeterli olur mu 18hp motor, sert havalarda sıkıntı yaşar mıyım. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz, selamlar.31 feet için bence gayet yeterli olur. Umarım hayalinize kavuşursunuz. Selamlar.Orkun Korsanım merhaba, Tekneyi aldığınız varsayımı üzerinden soruyorum. Yaklaşık 1 senelik kullanımınızda bir sıkıntı yaşadınız mı ? Teşekkürler,