0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Küçük tekne durmuşsa sadece büyük teknenin çarpmasıyla tekne hasar alabilir, batabilir ama bu kadar paramparça olmazdı diye düşünüyorum. Tabii çarpma sonucu tekne büyük geminin pervane dönüş yönüne savrulup pervane tarafından parçalanmadıysa. Sanki iki gemi de birbirlerini görmeyip hiç hız kesmeden kafa kafaya çarpışmış gibi.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBir de böyle bir haber var. Olayın aslını yapılan soruşturmalar sonucunda savcılık ve mahkeme belirleyecek ve buna göre kararını verecek. Belki hiçbir zaman gerçeği de bilemeyeceğiz. Ama bu haber doğruysa bu güne kadar yazılan senaryoların farklılaşacağını söyleye biliriz.
... ancak küçük tonajli gemilerde ciddiyetle uygulandığına inanmıyorum ...
Arel-7 gemisinin kazadan sonraki fotoğrafları da yayınlanmış.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu boyda bir geminin burun tarafının en az 10mm sac kalınlığına sahip olduğu ve arkadan postalarla desteklenmiş olduğunu varsaydığımızda hareketsiz bir fiber teknenin böyle bir hasar yapması pek muhtemel görünmüyor. Yani burada kaptanlarımızın yaptığı gibi yatın üzerinde yüksek bir hız olduğu tahmin edilebilir.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapArel-7 gemisinin kazadan sonraki fotoğrafları da yayınlanmış.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu boyda bir geminin burun tarafının en az 10mm sac kalınlığına sahip olduğu ve arkadan postalarla desteklenmiş olduğunu varsaydığımızda hareketsiz bir fiber teknenin böyle bir hasar yapması pek muhtemel görünmüyor. Yani burada kaptanlarımızın yaptığı gibi yatın üzerinde yüksek bir hız olduğu tahmin edilebilir.Bu izler geminin cok yukseginde degil mi? Motoryat yuksekligi kaçtir ki
boğazda sahilgüvenlik kazası olmuştu kamera görüntüleri mevtuttu youtube da var ama bulamadım, o videon benzeri yaşanmış olma ihtimali yüksek.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapboğazda sahilgüvenlik kazası olmuştu kamera görüntüleri mevtuttu youtube da var ama bulamadım, o videon benzeri yaşanmış olma ihtimali yüksek.