0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAlıntınaçizane önerim isteyen herkes hizmet aldıkları kisiler ve ürünler hakkındaki görüşlerini adabıyla ve edebiyle olmak kaydıyla istediği sekliyle yazsın. Menfi görüş belirtilen bir işyeri hakkında ayni sekilde müspet görüş de sunulabilir veya tam tersi ve bu cok normal. Okuyucu kafasında her durumu degerlendirecek ve kendince bir yoruma varacaktır. Bu konularda görüş belirtmek istemeyen kisilerin de bu durumdan rahatsız olmamasi ve yorum sahibine uyarıda bulunmaması gerekir. Böyle bir durum ile karsilasilirsa da görüş sahibi müşteri / denizci kusura bakmayın benim deneyimlerim bu yönde idi der olur biter.Gezgin Korsan Rehber bölümünde iletişim bilgileri paylaşılan servis ve hizmet sağlayıcılarının altında referans veren kişi bilgileri de paylaşılıyor, buraya moderasyon uygun görürse müspet görüş de eklenebilir belki.ya da yıldız sistemi olabilir---
Alıntınaçizane önerim isteyen herkes hizmet aldıkları kisiler ve ürünler hakkındaki görüşlerini adabıyla ve edebiyle olmak kaydıyla istediği sekliyle yazsın. Menfi görüş belirtilen bir işyeri hakkında ayni sekilde müspet görüş de sunulabilir veya tam tersi ve bu cok normal. Okuyucu kafasında her durumu degerlendirecek ve kendince bir yoruma varacaktır. Bu konularda görüş belirtmek istemeyen kisilerin de bu durumdan rahatsız olmamasi ve yorum sahibine uyarıda bulunmaması gerekir. Böyle bir durum ile karsilasilirsa da görüş sahibi müşteri / denizci kusura bakmayın benim deneyimlerim bu yönde idi der olur biter.Gezgin Korsan Rehber bölümünde iletişim bilgileri paylaşılan servis ve hizmet sağlayıcılarının altında referans veren kişi bilgileri de paylaşılıyor, buraya moderasyon uygun görürse müspet görüş de eklenebilir belki.
naçizane önerim isteyen herkes hizmet aldıkları kisiler ve ürünler hakkındaki görüşlerini adabıyla ve edebiyle olmak kaydıyla istediği sekliyle yazsın. Menfi görüş belirtilen bir işyeri hakkında ayni sekilde müspet görüş de sunulabilir veya tam tersi ve bu cok normal. Okuyucu kafasında her durumu degerlendirecek ve kendince bir yoruma varacaktır. Bu konularda görüş belirtmek istemeyen kisilerin de bu durumdan rahatsız olmamasi ve yorum sahibine uyarıda bulunmaması gerekir. Böyle bir durum ile karsilasilirsa da görüş sahibi müşteri / denizci kusura bakmayın benim deneyimlerim bu yönde idi der olur biter.
ustapuanla.comAlıyorum bu domaini ozaman.Özgür korsan da yazar belki kışın bir app. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAlıntınaçizane önerim isteyen herkes hizmet aldıkları kisiler ve ürünler hakkındaki görüşlerini adabıyla ve edebiyle olmak kaydıyla istediği sekliyle yazsın. Menfi görüş belirtilen bir işyeri hakkında ayni sekilde müspet görüş de sunulabilir veya tam tersi ve bu cok normal. Okuyucu kafasında her durumu degerlendirecek ve kendince bir yoruma varacaktır. Bu konularda görüş belirtmek istemeyen kisilerin de bu durumdan rahatsız olmamasi ve yorum sahibine uyarıda bulunmaması gerekir. Böyle bir durum ile karsilasilirsa da görüş sahibi müşteri / denizci kusura bakmayın benim deneyimlerim bu yönde idi der olur biter.Gezgin Korsan Rehber bölümünde iletişim bilgileri paylaşılan servis ve hizmet sağlayıcılarının altında referans veren kişi bilgileri de paylaşılıyor, buraya moderasyon uygun görürse müspet görüş de eklenebilir belki.ya da yıldız sistemi olabilir---
Yaz boyunca yüzlerce mili dümen suyunda bırakmasına rağmen iki satır gezi yazısı kaleme almayan, yıllardır camianın içinde olup charter tekneleri ile denizleri arşınlamasına rağmen yeni satın aldığı teknesinin tanıtımını bile yapmayan Gekolara inat, ben 50 mil çapında bir daire içinde yaptığım kısacık gezileri bile yazmaya devam ediyorum.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYaz boyunca yüzlerce mili dümen suyunda bırakmasına rağmen iki satır gezi yazısı kaleme almayan, yıllardır camianın içinde olup charter tekneleri ile denizleri arşınlamasına rağmen yeni satın aldığı teknesinin tanıtımını bile yapmayan Gekolara inat, ben 50 mil çapında bir daire içinde yaptığım kısacık gezileri bile yazmaya devam ediyorum.Ahahahah...! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Tamam yav yazıcaz; hatta akşamları oturup bir duble JD eşliğinde karalıyorum bir şeyler... iki ay işten ayrı kalınca boğazıma çöktüler gelir gelmez; üstüne adli yıl başladı.. Epey de malzeme birikti; Gidiş - Gezinme - Dönüş şeklinde üç bölüm yapacağım... Bu arada youtube kanalı yapanlara inanılmaz saygı duyuyorum artık... anı yaşamakla anı kaydetmek birlikte mümkün olamıyor kesinlikle... Ben yaşamayı seçtim doğal olarak ve 2 ayda toplamda 1 saat ham kayıt almamışımdır - ki ortalama bir youtuber 1200 mil yol yaptığında montaj sonrası net 3 saat video çıkarır rahatlıkla...
Ünlü bir atasözümüz; Denizi seven pohuna katlanır. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu muhteşem finalden sonra Kumlubük'ün adını hikayenin baş aktörünün adıyla değiştirmeyi öneriyorum... Zaten kum yalan, her taraf erişte... Kum yalan ama bok gerçek Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Boklubük olsun...
emeklerinize sağlık, harika bir yazı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Zaten beğenmiş, zevkle okumuştum.Baştan gene okudum, gene beğendim.Benim teknem yok Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ama acaba ticari gemiye gittiğimde sizinkilere benzer bir şeyler yazsam mı diye de bayağıdır düşünüyorum.Kolay iş değil bir kere. Anı ve tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkürler.Biz tembeller önünüzde saygıyla eğiliyoruz.Selametle...