0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E. S.

Ynt: Stardust alım hikayesi
« Yanıtla #15 : Mart 27, 2026, 10:22:21 »
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İlerleyen günlerde kısa bir tekne tanıtımı da yazacağım ama önce ben bir tanıyayım tekneyi:). Piyasada sık bulunan kayıklardan olduğu için ileride tekne alacak korsanlara rehber olsun, yabancı forumlarda, facebook gruplarında iğne aramasınlar.
*

S. D.

« Yanıtla #16 : Mart 27, 2026, 13:12:50 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İlerleyen günlerde kısa bir tekne tanıtımı da yazacağım ama önce ben bir tanıyayım tekneyi:). Piyasada sık bulunan kayıklardan olduğu için ileride tekne alacak korsanlara rehber olsun, yabancı forumlarda, facebook gruplarında iğne aramasınlar.

Efe kaptan, surekli bir arkasi yarin hali var. Olmuyor boyle. Moderasyona sikayet edecegim, kapatsinlar basligi. Kosmos'un vize randevu sayfasini bile bu kadar arka arkaya yenilemiyorum geldi mi randevu diye.

Bak mesela yeniledim, ne buraya yazmissin, ne yeni baslik acmissin yazinin devami icin.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

E. S.

« Yanıtla #17 : Mart 27, 2026, 13:33:32 »

Efe kaptan, surekli bir arkasi yarin hali var. Olmuyor boyle. Moderasyona sikayet edecegim, kapatsinlar basligi. Kosmos'un vize randevu sayfasini bile bu kadar arka arkaya yenilemiyorum geldi mi randevu diye.

Bak mesela yeniledim, ne buraya yazmissin, ne yeni baslik acmissin yazinin devami icin.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sitede bir yavaşlama var, sebebi sensin herhalde Kaptanım. Bot'a refresh yaptırıyorsunuz, bant genişliğini sömürüyor:)))
Satın alma hikayesinin 2. bölümünü paylaştım zaten bitti orası:) Hafta sonu tekneye gideceğim, fotolarını çekip, kısa bir tanıtımı yazacağım.

*

S. D.

« Yanıtla #18 : Mart 27, 2026, 16:18:11 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Fazla refresh yapmis olabilirim evet Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Okudum ikinci yaziyi da iste tanitim yazisi gelecek vaadini gorunce bekledim hadi nerede diye  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. E.

« Yanıtla #19 : Mart 27, 2026, 18:10:05 »
Hayırlı olsun.... Bir alırken, bir de satarken mutlu oluyoruz.! Sigorta konusunda bilgi: marinalar tam sigorta istemez. 3. Şahıslara karşı olan yeterli olur diye biliyorum. Kolay gelsin.

*

F. Ç.

« Yanıtla #20 : Nisan 02, 2026, 03:34:07 »
Hayırlı, uğurlu olsun.
Çok keyif, çok mutluluk getirsin.
*

A. D.

« Yanıtla #21 : Nisan 07, 2026, 14:44:12 »
Hayırlı, keyifli olsun.. Pruvası neta, denizler kolayına olsun..

*

A. İ.

« Yanıtla #22 : Nisan 08, 2026, 17:51:58 »
Hayırlı olsun. Keyifle kullanmak nasip olsun. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. Ç.

« Yanıtla #23 : Nisan 08, 2026, 23:24:16 »
Hayirli olsun Efe Korsanim. Keyifli gunleriniz olsun. Selametle
*

G. A.

« Yanıtla #24 : Nisan 09, 2026, 12:25:00 »
Kaptanım güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun. Selametle.
*

E. S.

« Yanıtla #25 : Nisan 09, 2026, 13:00:35 »
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
*

M. Y.

« Yanıtla #26 : Nisan 14, 2026, 20:54:19 »
Efe Kaptanım yeni tekneniz hayırlı olsun sağlık ve huzur içinde kullanmanızı diliyorum.
*

B. K.

« Yanıtla #27 : Nisan 16, 2026, 12:42:29 »
Hayırlı olsun Efe Korsanım.. Tekne ve yüzlerdeki gülümseme harika.. Sevdiklerinizle birlikte güzel seyirler..
*

U. K.

« Yanıtla #28 : Nisan 16, 2026, 13:47:39 »
Hayırlı olsun Efe kaptanım..Poseidon düz bastırsın