0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar, Gezgin Korsanlar.2009 yılında, bu konuda yazmaya başladığımdan bu yana ne çok şey değişti hayatlarımızda.Hepimizin köprülerinin altından çok sular aktı, gitti. Karada bir hayat kaldı bana...Bir süredir bu başlığın misyonunu tamamladığını hissediyordum.Hal böyleyken, onca senenin hatırına, bu sayfa bir duyuruyu hak ediyor.Sözün özü, İşte Yeni Gözdelerim bitti.Hayallerime ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim.Selametle...[/quoteBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDostlar, Gezgin Korsanlar.2009 yılında, bu konuda yazmaya başladığımdan bu yana ne çok şey değişti hayatlarımızda.Hepimizin köprülerinin altından çok sular aktı, gitti. Karada bir hayat kaldı bana...Bir süredir bu başlığın misyonunu tamamladığını hissediyordum.Hal böyleyken, onca senenin hatırına, bu sayfa bir duyuruyu hak ediyor.Sözün özü, İşte Yeni Gözdelerim bitti.Hayallerime ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim.Selametle...!Salt senin hayalin degildi ! 🙂Herkes bu hayalle ortak oldu..El birliği ile denizciliği bitirdiler..İnsanların hayalleri bile kalmadı,Hayal,umut ne varsa çaldılar..Umarım birgün yine insanlar hayal kurmaya başlar.
Dostlar, Gezgin Korsanlar.2009 yılında, bu konuda yazmaya başladığımdan bu yana ne çok şey değişti hayatlarımızda.Hepimizin köprülerinin altından çok sular aktı, gitti. Karada bir hayat kaldı bana...Bir süredir bu başlığın misyonunu tamamladığını hissediyordum.Hal böyleyken, onca senenin hatırına, bu sayfa bir duyuruyu hak ediyor.Sözün özü, İşte Yeni Gözdelerim bitti.Hayallerime ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim.Selametle...
...Sözün özü, İşte Yeni Gözdelerim bitti....
...El birliği ile denizciliği bitirdiler..İnsanların hayalleri bile kalmadı,Hayal,umut ne varsa çaldılar.....