0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forum dışından bir eleştiri geldi bu başlıkla ilgili. 'Paylaştığınız teknelerin çoğu zaten satılmış tekneler' şeklinde.Buradan da açıklama yapayım. İlanların sadece F/P olarak dikkatimi çekenlerini paylaştığın için, teknelerin satışları çok hızlı şekilde gerçekleşebiliyor.Bütçesi belli olan ve kriterlerini belirlemiş korsanlar, bu başlığa yazmaya devam edebilirler.Sevgiler...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapForum dışından bir eleştiri geldi bu başlıkla ilgili. 'Paylaştığınız teknelerin çoğu zaten satılmış tekneler' şeklinde.Buradan da açıklama yapayım. İlanların sadece F/P olarak dikkatimi çekenlerini paylaştığın için, teknelerin satışları çok hızlı şekilde gerçekleşebiliyor.Bütçesi belli olan ve kriterlerini belirlemiş korsanlar, bu başlığa yazmaya devam edebilirler.Sevgiler...Bu faydalı çalışmayı, bikmadan, usanmadan ve karsilik beklemeden sürdürdüğü icin Erdem kaptan'a teşekkürlerimi sunarim.
Erdem kaptan bu başlığı gunluk takip ediyorum.Senin paylaştığın kayıtların ilanlarinin linki varsa, ilanlarına bakıyorum aktif oluyorlar.Bunu söyleyenler belki geç bakıyordur.Bu konuda gördüğüm teknelere bakarken cok keyif alıyorum. Lütfen olabildiğince devam et.Özellikle 42 ve üstü, alınabilecek ve içinde yaşayıp gezilebilecek, maliyeti 100k altinda tekneleri paylaşırsan daha da mutlu olurum.Tekrar teşekkür ederim ben kendi adıma.
Özel kullanımda neler var bakar yazarım gün içinde.