Güzel Tekne. Satanada, alanada hayırlı olsun.
Evet, benim çok beğendiğim bir tekne.
Arkadaşım (
ki RYA ve IYT Yachtmaster Instructer, ticari Yat Kaptanı, oldukça tecrübeli bir yelkencidir) 2012 yılında kendisi Hırvatistan'da Sunsail çıkmalarından seçerek aldı, kendi getirdi, ve o yıldan beri kendi kullanım bakımını yapıyor.
Özellikle
bu boyda teknede 3 WC oldukça sıradışı ve ilginç şekilde iç tasarımı halen oldukça ferah.
Ben bu tekne ile 8 kişi aile turu yaptım, elbette 50ft tekne gibi değil ama gayet yeterliydi.
Ticari amaçlı düşünenler için çok popüler bir seçenek olabilir 3 kamara + 3 wc yerleşim planı, çünkü 42ft'de örneği yok Türkiye'de!
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol veya Giriş YapModel yılından dolayı kiralama fiyatı da çekici olacaktır, boş kalacağını sanmam.
Elbette bu tekne özel kayıtlı ama Türk bayraklı bir tekneyi ticariye çevirmek oldukça kolay.
(Forumda çok çok konuştuk, merak edene ekstra bilgi de veririm..)Hiç mi olumsuz yanı yok derseniz, elbette, benim açımdan en olumsuz yanı 2006 tasarımı olduğu için havuzluk şimdiki çift dümen, geniş kıçlı tekneler kadar ferah değil.
Tek dümeni olduğu yerde dönüp giriş çıkışlar için kolaylık sağlıyor (
katlanan dümen değil, dümen kaidesinden komle dönüp tekne omurga hattına dik olabiliyor dümen) ama sonuçta çok geniş bir havuzluk imkanı yok.. Havuzluk ve masa tasarımı 4 kişiye göre yapılmış ama 6 kişi de çok büyük tabaklar kullanılmaz ise rahatlıkla masada yemek yiyebiliyor.
Velhasıl bu fiyata gayet güzel tekne..
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol veya Giriş Yap