0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. O. K.

codezero - Doblin Yelken
« : Aralık 17, 2024, 20:28:02 »
Merhaba korsanlar
Tekneme codezero almak istiyorum. Bir arkadaşın yelkenlisinde denedim ve çok hoşuma gitti.

Fiyat araştırmasında UK sail ile Doblin yelken arasında oldukça büyük fiyat farkı gözlemledim.
UK sail yelken olarak daha ucuz ancak aksesuarlar ile toplam paket çok pahalı oluyor.
Doblin Yelken aksesuarsız çözüm öneriyor.

Doblin Yelken ile ilgili tecrübesi olan korsanlardan yorum bekliyorum.

sevgiler....
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2024, 20:37:06 Gönderen: Ali Oğuz Konuk »
*

S. D.

Ynt: codezero - Doblin Yelken
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2024, 10:31:34 »
Kaptanım, aradaki farkı değerlendirirken elma ile elmayi karsilastirabilmek adina bahsettiginiz aksesuarlı ve aksesuarsız cozumlerin neler oldugunu acabilir misiniz?

Bu tip hafif hava yelkenlerinde envai cesit donatma, acma, toplama yontemi olabiliyor ve her yontem her kaptana/tekneye uymayabiliyor.

Marka algisi birinde digerine gore daha iyi olsa bile onerdigi cozum size uygun olmayabilir.
*

A. Ç.

« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2024, 13:29:07 »
Marka konusunda tarafsızım. Doblin Yelken Quantum sails ile ilişkili bir kuruluş.
*

T. U.

« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2024, 10:24:13 »
Merhabalar, Doblin yelken tam emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla Quantum'un bayisi gibi çalışıyor. Fakat Doblin'den Güngör beyle ben dahil birçok yelkenci arkadaşım çalıştı hepimiz kendisinden çok memnun kaldık. Eğer yeni yelken yaptıracaksanız bunu kış aylarında yapmanız, hem fiyat hem de işin hızlı bitmesi  için en uygun aylar. Sonrasında yoğunlukları oluyor