0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaptanım, mevcut ekipmanlar demirde güven vermiyorsa zincir ve çapayı değiştirin bence, zinciri Tuzla sanayide, çapayı ise model tercihine göre yetkili satıcısından alın. Delta kötü bir çapa değildir ama bildiğim kadarıyla en çok kopyalanan çapadır, o nedenle piyasadaki kopyalarından almayın derim.Kapak konusuna gelince, eğer kapak açıkken sorun yoksa bence dokunmayın, tavsiyem çapayı alırken de atarken de kapak açık olsun, zincirin gidişine sizden içerden bakabilin derim.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKaptanım, mevcut ekipmanlar demirde güven vermiyorsa zincir ve çapayı değiştirin bence, zinciri Tuzla sanayide, çapayı ise model tercihine göre yetkili satıcısından alın. Delta kötü bir çapa değildir ama bildiğim kadarıyla en çok kopyalanan çapadır, o nedenle piyasadaki kopyalarından almayın derim.Kapak konusuna gelince, eğer kapak açıkken sorun yoksa bence dokunmayın, tavsiyem çapayı alırken de atarken de kapak açık olsun, zincirin gidişine sizden içerden bakabilin derim. Zaten zincir hareket ederken gözle takip etmek şart. O yüzden dediğiniz gibi kapak muhakkak açık olup zincirin akişini takip edip gereken düzeltmeler yapilmali. Ben kapak kapanmiyor diye düşundum. O yüzden kanal vs dedim
2. ve 3. opsiyonlar arasından hem zahmetsiz hemde ekonomik olanı kablosuz kumanda takmak. Geçtiğimiz aylarda aldım, henüz montajına fırsat bulamasamda en rahat çözüm bence...