0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

U. Ö.

Tekneci arkadaşlar selam, kompozit plastik TRUDESIGN ürünler gördüğüm kadarıyla bizde Avrupaya göre daha pahalı birçok diğer ürün gibi. Bunları örneğin Yunanistandan temin eden var mı? Türkiye'de bir alternatifimiz var mı fiyatlar açısından? Mantıklı fiyatlara nereden ulaşabilirim? Teşekkürler
*

E. Ç.

Tunayachting fiyatları ile, SVB24 ve LeeSan fiyatlarını karşılaştırdım. (Kos adasına kargo ve Vergiler dahil)

1-1/2 set

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

6230 TL

124 GBP (İngiltere teslim fiyatı 80 GBP)

120 Eur (Almanya teslim fiyatı 98 Eur)

Yunanistan bayii Hoses.gr de fiyatlar yok. irtibat kurup fiyatlar alınabilir.

Edit: Genel olarak çok büyük bir fark yok gibi göründü bana. Karşılatırma yaptığım ürünler ile artikel farklılığı da yok gibi.

*

M. A.

1 AED = 10.55 tl

*

E. Ç.

merhabalar,

Bende tüm vanaları thrudesign ile değiştirmek istiyorum. Nereden temiz ettiniz?

Toplamda 12-13 adet vana mevcut. Usta ücreti ne oluyor ortalama da? Teşekkürler.
*

Ö. Ç.

Mayıs 2026 da değişim için aldığım ve kabul ettiğim teklif.  43 feet. Bana verilen tekliflerde malzeme fiyatları aynıydı, ancak vana başı değişim ücreti farklıydı.
Bronz fiyatı daha yüksekti.
En uygun true design fiyat Almanya'da bu arada. Ama Türkiye'den almaktan başka seçeneğim yok.

« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2026, 10:26:10 Gönderen: Özgür Çınar »

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

E. Ç.

Mayıs 2026 da değişim için aldığım ve kabul ettiğim teklif.  43 feet. Bana verilen tekliflerde malzeme fiyatları aynıydı, ancak vana başı değişim ücreti farklıydı.
Bronz fiyatı daha yüksekti.
En uygun true design fiyat Almanya'da bu arada. Ama Türkiye'den almaktan başka seçeneğim yok.

Kaptanım bilgilendirme ve destek için çok teşekkürler. Yaptırdığınız yerin bilgilerini alma şansım olur mu ? Mesaj yolu ile iletme sansınız var mıdır ?

Çok teşekkür ederim.
*

R. K.

...... Firması sanırım Türkiye tedarikcisi Tuzla'da özelden yazabilirim isterseniz.

*

A. . A.

...... Firması sanırım Türkiye tedarikcisi Tuzla'da özelden yazabilirim isterseniz.

Bana da yazabilir misiniz bulunsun.
*

Ö. Ö.

Arkadaşlar şirket adı, marka adı filan yazmaktan çekinmeyin..
Forumda yasak olan reklam yapmak, memnun olduğumuz firmaları zikretmek değil.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap