0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi 1 yıl içinde falan İstanbul gümrükte tam takım tekne düzecek kadar parça birikecek bu gidişle Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ben bir set bakım ürünü bıraktım; M.Emre korsan blower bırakmış, biri de motor bloğu bırakırsa tamamdır; kendi teknesini yapan biri (Murat Erensoy motor takma aşamasına yaklaşıyor mesela) ihaleden hepsini ucuza toplayıp kelepir motor sahibi olabilir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBi 1 yıl içinde falan İstanbul gümrükte tam takım tekne düzecek kadar parça birikecek bu gidişle Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ben bir set bakım ürünü bıraktım; M.Emre korsan blower bırakmış, biri de motor bloğu bırakırsa tamamdır; kendi teknesini yapan biri (Murat Erensoy motor takma aşamasına yaklaşıyor mesela) ihaleden hepsini ucuza toplayıp kelepir motor sahibi olabilir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Kendi teknesini yapanlarda artık tekneyi maliyeye bırakabilir..Liman amatör yapımcılar dan artık metre başına 15.000 TL kayıt parası alıyormus..Bir o kalmıştı el atmadıkları..
Kendi teknesini yapanlarda artık tekneyi maliyeye bırakabilir..Liman amatör yapımcılar dan artık metre başına 15.000 TL kayıt parası alıyormus..Bir o kalmıştı el atmadıkları..
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKendi teknesini yapanlarda artık tekneyi maliyeye bırakabilir..Liman amatör yapımcılar dan artık metre başına 15.000 TL kayıt parası alıyormus..Bir o kalmıştı el atmadıkları..bu her zamanki gibi adamına göre değişen bir durum olabilir mi, mevzuatlar malum 2020'den kalma haberi bilgisi gelmedi yada görmedim de ondan soruyorum (Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
Değerli kaptanlarım,Oceanis 43 teknemin makine dairesine taze hava basan Plastimo 12 V bir blower var. İskele kıçta hava alığı var, marş anahtarına akuple, kendisi otomatik çalışıyor. Sanırım yaşından ötürü artık iyice eskidi, fazla "zırıltı" çıkarmaya başlamıştı. Orijinal parçayı çok aradım, ancak yurtdışında bir internet mağazasında bulabildim. Ürün kendisi 140 Euro.UPS'le İstanbul'a geldi. Gümrük müşavirliğinden aradılar. Benden vekaletname istediler. 2500 TL verip hazırlattım. Beni tekrar aradılar, ürün sıfır mı ikinci el mi diye sordular, ben de "sıfırdır herhalde, öyle olmasını umuyorum" dedim. O halde gümrük mevzuatı sebebiyle minimum 20.000 TL masraf çıkar dediler. Hemen vazgeçtim.Bu böyle midir? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap