0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nasıl bir prosedürü var? Kendimiz yapabilir miyiz?
Birebir aynı durumdaydım. İstanbul kıyı emniyetine mail attım çok yardımcı oldular onlarda kayıtlı oluyor genellikle telsizler hemen buldular 2 sahip önceki kişi oda yurtdışında. Online 15 tl ye sabah a ilan verin dediker eski ruhsat nosu ile su nolu ruhsat kaybolmultur diye.Bide fırm yolladılar doldurup gaste ile kargoladım. 10 güne çıktı bu arada rica ettim mmsi nunarasıda verdiler. İsterseniz akşam eve gidince mailleri size atarım.
Telsizimin hiç kayıtlı olmadığını öğrendim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap doğal olarak yok hükmünde:( Aslında teknemde bir telsiz zorunluluğu yok. ben yenisini alana kadar bu telsizi kullanırsam yasal bir yaptırımı oluyor mu?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTelsizimin hiç kayıtlı olmadığını öğrendim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap doğal olarak yok hükmünde:( Aslında teknemde bir telsiz zorunluluğu yok. ben yenisini alana kadar bu telsizi kullanırsam yasal bir yaptırımı oluyor mu? KMT'niz vardır ama değil mi? Yoksa mutlaka edinin...