0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E. A. A.

Tabii  en kısa cevap  servisinden şeklindedir , ancak öyle olmadı.  Beneteau servisden talep ettim ama tekli  anahtar geldi, aslında doğru malzemeyi sipariş etmişler ancak karşı taraf olaya Fransız kaldığından muhtemelen hatalı ürün gönderdi. Sanırım bu anahtarlar bir süre özel üretildi. İki anahtar birbirine yapışık yanal yüzeyde aralarında çok ince bir mekanik bağlantı var ayrıca. Firmanın önerisi alttakini sök tekliyi tak şeklinde. Ancak bana göre güvenlik sorunu yaratacak o yüzden orijinal istiyorum. Özellikle tekne yangınlarının moda olduğu bu dönemde tırsma sebebim haklı bence zira bozuk olan anahtarın (alttaki 4 numara) bağlantı noktalarında erime tespit ettim. Rezistans sorunsuz.  İki resim arasında fark var bendeki 16 amper.
Bu sorunu yaşayanlar var mı , nasıl çözdüler. Firma Fransa ile yazışana kadar fikir alayım istedim.

E-T-A 8340 Series magnetic-hydraulic circuit    Model Number: 8340-F425-P1M2-A2H0       
İnterneti araştırdım aynısını bulamadım bulsamda izini süremedim. Ayrıca cennet ülkemize yollamıyor bazı siteler gümrük sorunu da ayrı bir iş.
 Teşekkürler.
 Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. Ç.

Yapay zekaya göre ETA bulunamayan durumlarda, AIRPAX kullanılabilirmiş.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

E. Ç.

Mouser'in TR temsilciliklerine fiyat  ve termin sorulabilir.

*

E. A. A.

Çok teşekkürler, servisteki arkadaşlardan birkaç gün içinde net cevap gelecek ona göre tüm önerilen satıcılarla bağlantı kuracağım. Sağol Erdem K.
*

E. A. A.

Servisten haber olumlu gelmedi. Burada başımızın çaresine bakacağız.

Bundan ümitliyim. Yarın mesai saatlerinde sorarız kendilerine.

*

E. A. A.

Bilgi olarak yazıyorum. Özellikle Beneteau Oceanis serisinde bulunan bu anahtarları bulmak ,orijinalde diretirseniz çok zor. Çoğu firma 10 taneden az göndermiyorlar. ETA dan vazgeçtim, Carling marka anahtarı araştırdım DELTA MARİN (Tuzla)  da çok ilgilendiler ellerinde bana uyan amperajda ürün yoktu  ECK  marine (Tuzla )' ya yönlendirdiler, oradaki arkadaşlar da bir gün içinde adresime yolladılar. Her iki firmaya da çok teşekkür ederim. Umarım böyle bir sorunla bir daha karşılaşmayız  ama elimizde bir çözüm alternatifi olarak bulunsun. Fotoğrafları da ekliyorum.

« Son Düzenleme: Nisan 24, 2026, 14:19:32 Gönderen: Emin Alp Alayunt »
*

N. Ö.

Emin Alp bey bu çözümü paylaşmanız iyi oldu, çünkü ben dahil başka arkadaşlar da bu sorunu yaşayıp sıkıntıya düşebiliriz.

Sizin sorununuzun çözülmesine de memnun oldum, güle güle kullanın.

*

A. . A.

Bilgi olarak yazıyorum. Özellikle Beneteau Oceanis serisinde bulunan bu anahtarları bulmak ,orijinalde diretirseniz çok zor. Çoğu firma 10 taneden az göndermiyorlar. ETA dan vazgeçtim, Carling marka anahtarı araştırdım DELTA MARİN (Tuzla)  da çok ilgilendiler ellerinde bana uyan amperajda ürün yoktu  ECK  marine (Tuzla )' ya yönlendirdiler, oradaki arkadaşlar da bir gün içinde adresime yolladılar. Her iki firmaya da çok teşekkür ederim. Umarım böyle bir sorunla bir daha karşılaşmayız  ama elimizde bir çözüm alternatifi olarak bulunsun. Fotoğrafları da ekliyorum.

Bugün Artımarin mağazasını ziyarete gittim, rafta bunların teklilerini görünce aklıma siz geldiniz. Geçmiş olsun, çözmenize sevindim.
*

E. A. A.

Çok teşekkür ederim  ilgilenen ve yorum yapan korsanlarıma...