0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dünden beri teknede ırgat dışında ağır yük olan ne var diye düşünüyorum, bulamadım, başka nerede kullanılır bu sigorta?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDünden beri teknede ırgat dışında ağır yük olan ne var diye düşünüyorum, bulamadım, başka nerede kullanılır bu sigorta?Baş pervane, elektrikli vinç, akü çıkışları, redresör çıkışı, solar regülatör çıkışı, sterling vb dc-dc şarj cihazları...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDünden beri teknede ırgat dışında ağır yük olan ne var diye düşünüyorum, bulamadım, başka nerede kullanılır bu sigorta?Baş pervane, elektrikli vinç, akü çıkışları, redresör çıkışı, solar regülatör çıkışı, sterling vb dc-dc şarj cihazları...Akü çıkışına derken? Aküden çektigim kablo aliexpresten aldıgım 10luk sigorta paneline baglı...(-) de,kalın bakırdan bara yapıp,delip,kalaylatmıstım ona baglı...sigorta ile akü arasına koymak gereklimi?