0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son olarak DIY projelerine meraklı, elinden iş gelen kaptanlar için faydalı olabilecek bir kaynak paylaşayım.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Güncel maliyeti bilmem ama zarif-hafif-ekonomik konstrüksiyon konusundaki tecrübelerimi şurada yazmıştım, fikir verebilir;Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Güncelleme: Profesyonel Spor Aletleri imalatı yapan bir firmadan, örnek olarak yukarıda incelediğim 1999 nolu üründen adetli olarak imal ettirmenin maliyetini istedim. (Firma sahibi sportif balıkçılığa meraklı bir tanıdık)Gelişmeleri buradan paylaşırım.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapGüncel maliyeti bilmem ama zarif-hafif-ekonomik konstrüksiyon konusundaki tecrübelerimi şurada yazmıştım, fikir verebilir;Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapÖzgür Kaptan, bu resimlerin linkleri kırık, resimleri nasıl görebiliriz tekrar. Panel ve krom işim olacak da.
Harikasın Erdem! Teşekkürler.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapNe yazık ki eski resim yükleme kaynakları zaman içinde yok oluyorlar..
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapGüncelleme: Profesyonel Spor Aletleri imalatı yapan bir firmadan, örnek olarak yukarıda incelediğim 1999 nolu üründen adetli olarak imal ettirmenin maliyetini istedim. (Firma sahibi sportif balıkçılığa meraklı bir tanıdık)Gelişmeleri buradan paylaşırım.2 yıl sonra bir durum güncellemesi;Alıntıladığım mesajı yazdıktan birkaç hafta sonra, Martek, Baltic, Atlantic vb. markaların kaynak gerektirmeyen, teknenin kıç tasarımına göre (3 eksende) özelleştirilebilen, e-ticaret üzerinden satışı yapılabilen ve montaj için ihtiyaç duyulan tüm parçaların tek bir pakette sunulduğu çözümler hakkında bir sunum yaptım fabrika sahibine.Yüksek kar marjları ortaya çıktı imalat maliyetleri ortaya çıkınca. Ancak, ürün geliştirme ve pazarlama konuları konuşulurken asıl işlerinin yoğunluğundan sebep tıkandık. Daha küçük ölçekli birkaç farklı atölye ile daha görüşmelerim oldu ama, sonuç olarak. Raftaki projelerime bir tanesi daha eklenmiş oldu.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapGüncel maliyeti bilmem ama zarif-hafif-ekonomik konstrüksiyon konusundaki tecrübelerimi şurada yazmıştım, fikir verebilir;Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapÖzgür Kaptan, bu resimlerin linkleri kırık, resimleri nasıl görebiliriz tekrar. Panel ve krom işim olacak da.İlgili başlık altındaki fotoğrafları tekrar yükledim