0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

T. B.

yanmar 4jh45 - chart plotter
« : Haziran 04, 2024, 19:07:59 »
Merhabalar,
Yanmar 4JH45 motorumun datalarını B&G zeus3 chart plotter imda görmek istiyorum. bunu yapan var mi nasıl yaptı bilgi arıyorum, şimdiden çok tesekkurler.
*

Ö. Ö.

Ynt: yanmar 4jh45 - chart plotter
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2024, 01:39:16 »
Öncelikle motorunuza NMEA 2000 converter/adaptor arabirimi takmanız gerekiyor.

Sonra bir ara kablo (spur) ve T konnektör ile NMEA network omurgasına bağlantı yaptığınızda motor bilgilerine tüm ekranlardan ulaşabilirsiniz.

Bu arada hızlı bir giriş yaptınız foruma ama bir ara forum kuralları gereği ilk üyelikte kendinizi tanıtım mesajınızı yazmayı ve profil fotoğrafı koymayı ihmal etmezseniz çok seviniriz.

Hoşgeldiniz.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
once kural ihlal/ihmal ettigim icin olur dilerim, heyecan ve acemiliğime veriniz, hemen sorumluluğumu yerine getiriyorum.

ardından cevap icin teşekkür ederim, bu adaptoru nereden bulabileceğimi arastiriyorum, yacht devices da var biliyorum ancak alisveris yapıp turkiyeye getirme konusunda tecrübesi olan var mi onu da merak ediyorum.
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2024, 11:46:54 Gönderen: Özgür Ökten »
*

E. Ç.

« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2024, 10:54:42 »
Sorulariniz tüm yanitlari bu linkte var.

çok tesekkurler, buradan Turkiyeye gönderim yapıyorlar mi? alisveris yaptınız mi siz?

az once girip sipariş verdim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2024, 11:47:32 Gönderen: Özgür Ökten »
*

E. Ç.

« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2024, 09:36:07 »

çok tesekkurler, buradan Turkiyeye gönderim yapıyorlar mi? alisveris yaptınız mi siz?

az once girip sipariş verdim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sadece kendi gumrukleme ekipleri olan yurtdisi sitelerden yapiyorum alisverislerimi. Amazon vs..

Bu urunde gumruk sorunlari yasamaniz olasi.

anliyorum...

tesekkur ederim tavsiye icin

Yurtdisinda bir adrese siparis edip yolcu yaninda getirmeniz daha kolay olur gibi.
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2024, 11:48:16 Gönderen: Özgür Ökten »